Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Μήνυμα αλληλεγγύης από Π.Ε. Τρικάλων και αστυνομικούς

Μήνυμα αλληλεγγύης από Π.Ε. Τρικάλων και αστυνομικούς

Με άρωμα πρωταθλήτριας Ευρώπης ο φιλανθρωπικός αγώνας για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη

Άρωμα πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 είχε ο φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της ομάδας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων – Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, που διεξήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο γήπεδο του Φλαμουλίου.

Η παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης Άγγελου Μπασινά και των γνωστών παλαίμαχων Τρικαλινών ποδοσφαιριστών Γιώργου Βακουφτσή και Σωτήρη Κυργιάκου, έδωσε ξεχωριστό χρώμα σε μία αναμέτρηση για καλό σκοπό, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν για την αγορά προϊόντων για οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές βραβεύτηκαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη για την συνολική τους προσφορά, αλλά και από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων Θανάση Μπουτζιώλη.

Ο Χρήστος Μιχαλάκης στάθηκε στο μήνυμα αλληλεγγύης που θέλησε να στείλει η συμβολική αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση σημειώνοντας πως «οφείλουμε να συνεισφέρουμε ώστε όλες οι συμπολίτισσες και όλοι οι συμπολίτες μας, οι Τρικαλινές οικογένειες, να περάσουν ευχάριστες στιγμές αυτές τις γιορτινές ημέρες. Έχουμε υποχρέωση ως κοινωνία να σταθούμε ουσιαστικά δίπλα τους και να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους συμμετείχαν σε αυτό τον φιλανθρωπικό αγώνα και ιδιαίτερα τους Άγγελο Μπασινά, Σωτήρη Κυργιάκο και Γιώργο Βακουφτσή, που η παρουσία τους έδωσεξεχωριστή δυναμική, ώστε η βοήθεια που συγκεντρώθηκε να είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Δες επίσης

Σε ποιες οδούς των Τρικάλων θα διακοπεί η κυκλοφορία το Σάββατο 2/3 και την ερχόμενη εβδομάδα

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι με βάση αποφάσεις της Δ/νσης Αστυνομίας Τρικάλων θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ...