Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Μια Τρικαλινή οικογένεια μαζί στο Πανεπιστήμιο!

Μια Τρικαλινή οικογένεια μαζί στο Πανεπιστήμιο!

Ένα πραγματικά συγκινητικό μήνυμα έστειλε στο trikaladay μια πολύτεκνη οικογένεια που ξέρει να κυνηγά τα όνειρά της.
Ο Γιώργος Μέρμηγκας φέτος θα καθίσει στα πανεπιστημιακά έδρανα μαζί με τη σύζυγό του Αναστασια και την κόρης τους Δάφνη η οποία μάλιστα πέρασε πρώτη απ΄όλο το σχολείο της, το 7ο Λ’ύκειο Τρικάλων, στο τμήμα Φιλολογίας του ΑΠΘ.
Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο μπαμπάς Γιώργος «καμία δυσκολία, κανένα εμπόδιο και καμία αναποδιά δεν μπορούν να μας εμποδίσουν να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας”.
Ακολουθεί το μήνυμα της οικογένειας Μέρμηγκα

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.
Η ΜΑΝΑ, Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΚΟΡΗ ΔΑΦΝΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ (7ο ΛΥΚΕΙΟ) ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Η ΜΑΜΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΜΕΘ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ.
Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Δες επίσης

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο – Άδωνις Γεωργιάδης: Με… break dance η απάντηση του υπουργού Υγείας στα σχόλια για το σύνθημα «και α και ου και ΔΑΠ/ΝΔΦΚ»

Η γελοιότητα σε όλο της το μεγαλείο…. Την ώρα που η πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών ...

Αφήστε μια απάντηση