Τρίτη, 25 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση στα Τρίκαλα

Μια ακόμα μεγάλη αθλητική διοργάνωση στα Τρίκαλα

Μια πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων Κορασίδων θα λάβει χώρα στα Τρίκαλα το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015.

Ένα αθλητικό γεγονός το οποίο έχει γίνει θεσμός για τα Τρίκαλα, μιας και διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Θεσσαλική πόλη και αυτό λόγω του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, αλλά και του εντεταλμένου συμβούλου της Περιφέρειας για θέματα αθλητισμού κ. Ρετζιά, οι οποίοι διεκδίκησαν και κατάφεραν να φέρουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στα Τρίκαλα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων Κορασίδων διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ και τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, με την υποστήριξη και του Δήμου Τρικκαίων. Σύμφωνα με τους διοργανωτές στα Τρίκαλα το προσεχές διήμερο θα βρεθούνε περίπου 1.400 αθλητές και αν συνυπολογίσει κανείς και τους συνοδούς των αθλητών ο αριθμός των επισκεπτών θα αγγίξει τους 2.500.

Ο κ. Χαχάμης από την πλευρά του ΣΕΓΑΣ κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου τόνισε ότι ακόμη μία μεγάλη αθλητική διοργάνωση διεξάγεται στα Τρίκαλα και περίπου κάθε χρόνο λαμβάνουν χώρα στα Τρίκαλα δύο αθλητικά γεγονότα πανελληνίου ενδιαφέροντος «κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι. Οφείλεται στην πολύ καλή συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη και τον σύμβουλο της Περιφέρειας για αθλητικά θέματα Ευθύμη Ρετζιά. Σε μια δύσκολη συγκυρία οικονομικά για τη χώρα μας καταφέραμε να φέρουμε μια ακόμη αθλητική διοργάνωση στα Τρίκαλα, το πιο δυνατό πρωτάθλημα του ΣΕΓΑΣ με πολλά οικονομικά και τουριστικά οφέλη για την πόλη μας».

Από την πλευρά του ο κ. Ρετζιάς αφού μετέφερε τον χαιρετισμό του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και τις ευχές του για καλή επιτυχία των αθλητών τόνισε «με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στα Τρίκαλα. Συνεχίζουμε το πλάνο που είχαμε χαράξει ως Αιρετή Περιφέρεια για τον αθλητισμό στη Θεσσαλία, πιστεύουμε στον αθλητισμό που είναι μοχλός ανάπτυξης. Τέτοιες διοργανώσεις προάγουν τον αθλητισμό και η πόλη μας και η Θεσσαλία γενικότερα αποκτά πολλαπλά οφέλη οικονομικά και τουριστικά. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και καλή διαμονή στην πόλη μας όλους τους συνοδούς και παράγοντες».

Ο Αντιδήμαρχος Τρικκαίων κ. Κυρίτσης τόνισε «χαίρομαι που βρισκόμαστε στην εκκίνηση αυτής της διοργάνωσης, είναι θεσμός πλέον για τα Τρίκαλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων Κορασίδων. Οργανωτικά είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους αθλητές, το Δημοτικό Στάδιο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αυτό το αθλητικό γεγονός. Είναι σημαντικό που είμαστε όλοι μαζί, ο ΣΕΓΑΣ, η Περιφέρεια, ο Δήμος και φέρνουμε τέτοιες διοργανώσεις με πολλά οικονομικά και τουριστικά οφέλη για την πόλη μας».

Παρόντες στη συνέντευξη τύπου ήταν ο εθνικός προπονητής και τεχνικός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Κουτσιόρας, ο κ. Γκούντας από τον Σύνδεσμο Κριτών και οι προπονητές κ.κ. Κοντονάσιος και Μπουλογιώργος.

Δες επίσης

Διακοπή κυκλοφορίας την Τετάρτη 26/6 στην οδό Βύρωνος

«Διακοπή κυκλοφορίας και προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς της πόλης των Τρικάλων λόγω εκτέλεσης εργασιών». ...

Αφήστε μια απάντηση