Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη – Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Μεσσήνη: Επίθεση με χημικό υγρό σε 49χρονη – Νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο

Επίθεση με χημικό υγρό δέχθηκε μια 49χρονη τα ξημερώματα της Τετάρτης στην περιοχή Ανάληψη στη Μεσσήνη.

Σύμφωνα με το thebest.gr, η γυναίκα δέχθηκε επίθεση με χημικό υγρό από άγνωστο δράστη, ο οποίος στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Η 49χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ζωής αλλά με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο (στο μάτι) στην οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

Περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης (10/08), η 49χρονη γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της στην περιοχή της Ανάληψης. Όταν επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης όπου εργάζεται, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά. Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει τη γυναίκα με πανί εμποτισμένο με χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο.

Την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας με τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη να συνεχίζονται.

Δες επίσης

70 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός» για το upskilling επιχειρήσεων σε Τεχνητή Νοημοσύνη και Κυβερνοασφάλεια – Δ. Παπαστεργίου: Επενδύουμε στις ψηφιακές δεξιότητες και τη θωράκιση της ελληνικής οικονομίας

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης προχώρησε στην ένταξη δώδεκα (12) νέων πράξεων για την αναβάθμιση των ...