Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Με πρόστιμα για κακοτεχνίες και ταλαιπωρία των πολιτών προειδοποιεί τους εργολάβους ο δήμαρχος Τρικκαίων Ν. Σακκάς

Με πρόστιμα για κακοτεχνίες και ταλαιπωρία των πολιτών προειδοποιεί τους εργολάβους ο δήμαρχος Τρικκαίων Ν. Σακκάς

Στην βεβαίωση προστίμου στους εργολάβους όταν θα διαπιστώνονται αστοχίες και ταλαιπωρία των δημοτών προσανατολίζεται, όπως δήλωσε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 , ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς και αυτό γιατί από χθες το βράδυ σε ένα μεγάλο μέρος του κέντρου της πόλης υπήρξε διακοπή νερού λόγω καθίζησης σκάμματος από συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ :

« Υπήρχε πρόβλημα από τη χθεσινή βροχή στη γωνία Γαριβάλδη και Βύρωνος, υποχώρησε το σκάμμα και έσπασε ο αγωγός ύδρευσης. Δεν είχε γίνει η πρέπουσα αποκατάσταση στην τελευταία παρέμβαση του εργολάβου ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να γίνει αυτή η ζημιά. Είναι από νωρίς το συνεργείο της ΔΕΥΑΤ και του εργολάβου στο σημείο και προσπαθούν για την αποκατάσταση.

Θα πρέπει να αρχίσουμε να βγάζουμε πρόστιμα στους εργολάβους, ώστε να καταλάβουν ότι θα τιμωρούνται αν θα ταλαιπωρείται ο δημότης από αστοχίες στα έργα των εργολάβων. Είναι στα άμεσα πλάνα μου να θεσμοθετηθεί.»

Δες επίσης

Γιάννης Στουρνάρας: Τώρα μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια, χωρίς να ανησυχώ για δημοσιονομική αστάθεια – Εμείς να δεις που ξυπνάμε με την αγωνία της επιβίωσης…

Γιάννης Στουρνάρας: Τώρα μπορώ να κοιμάμαι τα βράδια, χωρίς να ανησυχώ για δημοσιονομική αστάθεια, δήλωσε ...