Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023
trikaladay.gr / Τοπικά / Με πανελλήνιο ρεκόρ στην κολυμβητική άπνοια επέστρεψε Τρικαλινή από την Κρήτη

Με πανελλήνιο ρεκόρ στην κολυμβητική άπνοια επέστρεψε Τρικαλινή από την Κρήτη

Με δύο μετάλλια και ένα μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ επέστρεψε από το Ηράκλειο της Κρήτης η Μπέτυ Σκεπαρνιά-Λίπα οπου συμμετείχε στους αγώνες 1st Cretan Pool Apnea Games που διεξήχθησαν στο Παγκρήτιο Κολυμβητήριο του Ηρακλείου την Κυριακή 29-5-2016.
Η Τρικαλινή πρωταθλήτρια συνέχισε τις μεγάλες εμφανίσεις και κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να σπάσει το 9 χρόνων πανελλήνιο ρεκόρ (από το 2007) στη στατική άπνοια κρατώντας την αναπνοή της για 5 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα.
Ήταν ένα ρεκόρ που το είχε πλησιάσει πολλές φορές τα τρία τελευταία χρόνια και για το οποίο δούλευε πολύ στις προπονήσεις και τελικά κατάφερε να το καταρρίψει.
Επίσης πέρα από το πανελλήνιο ρεκόρ και την πρώτη θέση που κατέκτησε στο αγώνισμα της στατικής άπνοιας, κατέκτησε και τη δεύτερη θέση στο αγώνισμα της δυναμικής άπνοιας χωρίς πέδιλο με επίδοση 89 μέτρα.
Να σημειώσουμε η Τρικαλινή πρωταθλήτρια συμμετέχει και στην Εθνική Ομάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άπνοιας που θα διεξαχθεί στην Φιλανδία από 25 Ιουνίου εως 3 Ιουλίου.

Σημαντικό ρόλο για αυτή την επιτυχία έπαιξε ο προπονητής Dr Γιώργος Σακκάς που είναι ένας από τους κορυφαίους προπονητές στην ελεύθερη κατάδυση. Επίσης σημαντική υποστήριξη προσέφεραν η εταιρεία APNEA των Κουκούλα-Μπέλλου και φυσικά η Τρικαλινή εταιρεία ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΕ στις εγκαταστάσεις της οποίας προπονούνται οι αθλητές.
Το trikaladay συγχαίρει την Μπέτυ για την μεγάλη της διάκριση

Δες επίσης

Ανασκόπηση των επισκέψεων κλιμακίων του ΠΑΣΟΚ στην Π.Ε Τρικάλων (φωτο)

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και επαφής με την κοινωνία, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ περιόδευσαν σε ...

Αφήστε μια απάντηση