Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Με επιτυχία ο αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Κόζιακα

Με επιτυχία ο αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Κόζιακα

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016 η Ελάτη Τρικάλων υποδέχθηκε τους φίλους των δρομικών δραστηριοτήτων στον 1ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος με την επωνυμία KOZIAKAS MOUNTAIN RACE.
Υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η ανωτέρω αθλητική συνδιοργάνωση του Συλλόγου Επαγγελματιών Ορεινού Όγκου «Ξένιος Ζεύς», του Δήμου Πύλης και του καταστήματος «WE RUN», ξεπερνώντας κάθε προσδοκία με 330 συμμετοχές, αθλητών και ερασιτεχνών, στις δύο διαδρομές των εικοσιενός και οκτώ χιλιομέτρων με εκκίνηση και τερματισμό στον χώρο του παλαιού Δημαρχείου Ελάτης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης με την παρουσία του επιβεβαίωσε τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού στην προσπάθεια ανάδειξης του ορεινού μας όγκου, του σπάνιου φυσικού του κάλλους και κυρίως της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής, μέσα από ένα άθλημα παγκόσμια διαδεδομένο που τα τελευταία χρόνια κερδίζει έδαφος και φανατικούς υποστηρικτές και στην Ελλάδα καθώς συνδυάζει την αγάπη για τον αθλητισμό με τη φυσιολατρία.
Αξίζουν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους εθελοντές για την άψογη διεξαγωγή του αγώνα που ευχή όλων μας είναι να γίνει θεσμός.

Δες επίσης

Συνεχίζει ο Δ. Τρικκαίων το στεγαστικό πρόγραμμα «Κάλυψη» για μέλη ευάλωτων ομάδων – Δικαιολογητικά και αιτήσεις

Νέα πρόσκληση σε μέλη ευάλωτων ομάδων της κοινωνίας για το πρόγραμμα «Κάλυψη» απευθύνει ο Δήμος ...

Αφήστε μια απάντηση