Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2026
trikaladay.gr / Τοπικά / Με χορό και μουσική η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Τρίκαλα

Με χορό και μουσική η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Τρίκαλα

Με λάμψη και χαμόγελο, με τη μάγισσα Σταρένια και τους αλευροποντικούληδες, το
ψηλότερο φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελλάδα, φωτίζει τα Τρίκαλα!
Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Δεκεμβρίου 2015, από τις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (κεντρική πλατεία), η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα απλώνεται σε όλη την πόλη! Με μουσική και χορό, με ζωντανή μουσική από το τρικαλινό νεανικό συγκρότημα των On Air, με διάθεση γιορτινή και λάμψη παντοτινή, το φως του δέντρου δίνει το στίγμα μιας ζεστής γιορτής! Από τις 6 το απόγευμα, οι φετινοί πρωταγωνιστές του Μύλου των Ξωτικών, θα περπατήσουν από την οδό Ασκληπιού, θα δώσουν το στίγμα των ημερών χαρούμενης γιορτής, καλώντας τρικαλινούς και επισκέπτες στην πρωτεύουσα των Χριστουγέννων!
Στις 7 ακριβώς, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου θα φωταγωγήσει το δέντρο, δίνοντας το σύνθημα για να απλωθεί το πνεύμα των Χριστουγέννων σε όλη την πόλη, με μια γιορτή για όλους τους τρικαλινούς και τις τρικαλινές, για τους επισκέπτες, για μικρούς και μεγάλους!

Από το γραφείο Τύπου

Δες επίσης

Ελληνική Λύση: Έκτη κατά σειρά παράταση της επικαιροποίησης της μελέτης για την αναβάθμιση της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Καρδίτσας

 Eρώτηση  που έχει κατατεθεί στην Ελληνική Βουλή από την Ελληνική Λύση με Αριθμό Πρωτοκόλλου 240/09-10-2026 σχετικά ...

Αφήστε μια απάντηση