Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / «Ματιές… στο Ελληνικό Ροκ» αύριο Τρίτη 5/10 στην Καλαμπάκα

«Ματιές… στο Ελληνικό Ροκ» αύριο Τρίτη 5/10 στην Καλαμπάκα

Στον απόηχο του φετινού καλοκαιριού συναντιόμαστε για να ξυπνήσουμε ένα παρελθόν, μια μουσική τάση που εκτοξεύτηκε. Μια μουσική που οφείλεται στο μεράκι και την επιμονή των εκφραστών της, στο ενδιαφέρον σπουδαίων ανθρώπων.

Ματιές… λοιπόν στο Ελληνικό Ροκ.

Και επειδή «μας αρέσει να μη λέμε πολλά» ελάτε να βάψουμε τη βραδιά με ήχους βγαλμένους από την ψυχή, να κλείσουμε τα μάτια και να κάνουμε ένα όμορφο ταξίδι.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου & ώρα 20:00

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΕΓΕ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Στην παράσταση θα τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα που εκδίδονται από τη Γενική Γραμματεία Σύγχρονου Πολιτισμού, σύμφωνα με τα οποία οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

Α. πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10, ή

Β. πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 ή

Γ. αποτελέσματος του ελέγχου ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοϊού COVID- 19 (rapid test), το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών πριν την έναρξη του ζωντανού θεάματος – ακροάματος

συνδυαστικά προς:

Δ. αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [Α] έως [Γ].

Υποχρεωτική χρήση μάσκας

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού,

Δημοσίων Σχέσεων και Ενημέρωσης

Λύπας Β. Δημήτριος

 

Δες επίσης

Τι έδειξαν τα σημερινά rapid tests στην Π.Ε Τρικάλων – Δείτε πόσα βρέθηκαν θετικά και σε ποιες ηλικίες

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα αποτελέσματα από τα σημερινά rapid test στην ...