Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου έφτιαξαν κάρτες με …ειδικές ευχές για την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου έφτιαξαν κάρτες με …ειδικές ευχές για την παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων

Οι μαθητές της ΣΤ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου Τρικάλων, θέλησαν αυτά τα Χριστούγεννα, να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο, παιδιά τα οποία για λόγους υγείας  βρίσκονται στο νοσοκομείο. Η ενσυναίσθηση όταν διδάσκεται στα σχολεία, περνάει ηχηρά και ελπιδοφόρα μηνύματα.

Οι μαθητές έφτιαξαν κάρτες με ειδικές ευχές, για να δείξουν πως τα παιδιά που θα περάσουν τις γιορτές στο νοσοκομείο, δεν είναι μόνα τους.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κος Γρηγορίου  Κωνσταντίνος, υποδέχτηκε την κα Φίλιου Φένια, Δασκάλα ειδικής αγωγής του σχολείου και μέλος της ΕΔΥ (Επιτροπή Διεπιστημονικής Υποστήριξης), όπου παρέλαβε τις κάρτες που προορίζονται για την παιδιατρική πτέρυγα του νοσοκομείου. Αντάλλαξαν ευχές για μια χρονιά γεμάτη υγεία πρωτίστως, δύναμη και πρόοδο για όλα τα παιδιά.

Ο Διοικητής του Γ.Ν. Τρικάλων

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δες επίσης

Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Σαρακατσαναίων στον δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Συνάντηση είχε ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας με το Δ.Σ. της ΠΟΣΣ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων ...