Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Κόσμος / Μαροκινοί έκαναν μήνυση στην Τζένιφερ Λόπεζ για τα οπίσθια της

Μαροκινοί έκαναν μήνυση στην Τζένιφερ Λόπεζ για τα οπίσθια της

Η σέξι εμφάνιση της Τζένιφερ Λόπεζ στο Μαρόκο, παραήταν… σέξι για τα δεδομένα Εκπαιδευτικού Ομίλου της χώρας που της έκανε μήνυση για τα οπίσθια της

Η Τζένιφερ Λόπεζ έχει γίνει 45 ετών, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, αλλά συνεχίζει να προκαλεί αναταραχές στον πλανήτη με το κορμί της.
Η τραγουδίστρια και ηθοποιός έδωσε μια συναυλία στο Μαρόκο και κατάφερε να κερδίσει όλα τα βλέμματα. Η εμφάνιση της έγινε στα πλαίσια του Mawazine Music Festival και έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό στη χώρα.

Παρόλα αυτά, κάποιοι συντηρητικοί κύκλοι αντέδρασαν στην θέα των οπίσθιων της τα οποία θεωρούν πως προσβάλλουν την αιδώ.

Κάπως έτσι, Εκπαιδευτικός Όμιλος της χώρας έκανε μήνυση στη JLO και ζητάει εξηγήσεις από την κυβέρνηση γιατί επέτρεψε τη μετάδοση του live από τη δημόσια τηλεόραση.

Σύμφωνα με τους νόμους της χώρας, η Λόπεζ θα μπορούσε να καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης που θα εκτεινόταν από ένα μήνα μέχρι δύο χρόνια, σε περίπτωση που κριθεί “‘ένοχη”.

Πάνω από 160,000 πάντως άνθρωποι είδαν τη συναυλία της Λόπεζ στην πόλη Rabat. Η ίδια η Λόπεζ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λας Βέγκας και δεν αναμένεται να ασχοληθεί περαιτέρω με την υπόθεση.

news247

Δες επίσης

Ολική έκλειψη Ηλίου: Μοναδικές εικόνες που προκαλούν δέος – Καθηλωμένος ο πλανήτης την παρακολούθησε live από τη NASA

Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο, παρακολούθησαν τις μοναδικές εικόνες, με τον Ήλιο να κρύβεται ...

Αφήστε μια απάντηση