Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Μανιτάρι – «γίγας» βάρους οκτώ κιλών στο Μουζάκι Καρδίτσας

Μανιτάρι – «γίγας» βάρους οκτώ κιλών στο Μουζάκι Καρδίτσας

Πρόκειται για μανιτάρι που ανήκει στην οικογένεια «Πολύπορος ο λεπιδωτός», και εντοπίστηκε σε κορμό πλάτανου

Ένα εκπληκτικό θέαμα αντίκρισε ένας ερασιτέχνης μανιταροσυλλέκτης, την ώρα που ασκούσε το χόμπι του, όταν εντόπισε μανιτάρι οκτώ κιλών στη λίμνη Πλαστήρα.

Ο Κωνσταντίνος Βολοτόπουλος, είναι υπεύθυνος ξενοδοχειακής μονάδας, ενώ τον ελεύθερο χρόνο του, συλλέγει μανιτάρια.

Πριν τρεις μέρες που εντόπισε το συγκεκριμένο μανιτάρι, έκπληκτος τηλεφώνησε σε Κοζανίτη φίλο του που βρίσκεται εκεί για τις Άγιες αυτές ημέρες, προκειμένου να το φωτογραφίσει και να μοιραστεί μαζί του το εξαιρετικό αυτό θέαμα!

Όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο κ. Βολοτόπουλος, πρόκειται για μανιτάρι που ανήκει στην οικογένεια «Πολύπορος ο λεπιδωτός», ενώ ο ίδιος το εντόπισε σε κορμό πλατάνου.

Το συγκεκριμένο μανιτάρι τρώγεται σε νεαρή ηλικία.

Οι δυο φίλοι αποτύπωσαν τη στιγμή και παραχώρησαν τις φωτογραφίες στο KOZANILIFE.GR, προκειμένου να μοιραστούν το εξαιρετικό θέαμα του μανιταριού!

Πηγή: kozanilife.gr

Δες επίσης

Στον κλοιό της κακοκαιρίας: Η εικόνα στη Λάρισα με έντονη βροχόπτωση – Σε επιφυλακή οι αρχές (φωτο – βίντεο)

Με έντονη βροχόπτωση ξύπνησαν σήμερα το πρωί της Παρασκευής οι Λαρισαίοι όπως αναμενόταν. Σήμερα σύμφωνα ...

Αφήστε μια απάντηση