Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
trikaladay.gr / Ελλάδα / Mad Clip: Κατέστρεψαν μνήμα 20χρονης στην κηδεία του τράπερ

Mad Clip: Κατέστρεψαν μνήμα 20χρονης στην κηδεία του τράπερ

Στις εικόνες που μετέδωσε η εκπομπή Tlive, φαίνονται όλα τα μάρμαρα ξηλωμένα και η φωτογραφία της νεκρής κοπέλας πεσμένη.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του κοιμητηρίου του Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνο Τεντόμα οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν στον τάφο της κοπέλας και σε κάποια στηθαία σε άλλους τάφους, όπου εκεί η ζημιά έχει ήδη αποκατασταθεί.

Mad Clip

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, στην κηδεία του Mad Clip ήταν πάρα πολλά άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας. Ανέβαιναν πάνω στα μνήματα για να βγάλουν φωτογραφίες και για να φτάσουν όσο πιο κοντά γίνεται στο σημείο ταφής του τράπερ.

Δείτε το βίντεο του Alpha με τις εικόνες ντροπής από το κατεστραμμένο μνήμα

Ο γνωστός youtuber και φίλος του Μad Clip, Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε instastory έγραψε:

«Αντίκρισα τραγελαφικά σκηνικά στη νεκρώσιμη ακολουθία. Λίγο σεβασμό σε αυτή τη ΜΑΝΑ, σε αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ αλλά και στους πραγματικά κοντινούς του ανθρώπους που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν. Κινητό στην εκκλησία μέσα, ΜΕΣΑ; Κινητό και όσο ακολουθούσαν το φέρετρο. Για να μη μιλήσω και για το πόσοι τάφοι ποδοπατήθηκαν καθώς σκαρφάλωναν δίχως έλεος. Σεβασμός και στους ενταφιασμένους. Σε κηδεία πήγατε γ@μω το φελέκι μου, όχι σε event».

Mad Clip

enikos

Δες επίσης

Χαμός στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Φοιτητές έμειναν εκτός μαθήματος επειδή δεν κληρώθηκαν

Φοιτητές του τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη δεν παρακολούθησαν το μάθημα, καθώς όπως ...