Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023
trikaladay.gr / Ελλάδα / Μαχαίρωσαν οδηγό ταξί γιατί δεν ήθελαν να πληρώσουν την κούρσα!

Μαχαίρωσαν οδηγό ταξί γιατί δεν ήθελαν να πληρώσουν την κούρσα!

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Πέμπτη στη Χερσόνησο, όταν τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε έναν οδηγό ταξί βγάζοντας μαχαίρι.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, όλα συνέβησαν όταν ένας Σέρβος επιβιβάστηκε σε ταξί στην περιοχή της Χερσονήσου και ζήτησε από τον οδηγό να τον μεταφέρει σε κοντινή απόσταση.

Ωστόσο, μόλις έφτασε στον προορισμό του, ο τουρίστας ενημέρωσε τον οδηγό ταξί ότι δεν είχε χρήματα να τον πληρώσει. Μεταξύ των δυο προκλήθηκε ένταση, ενώ στον διαπληκτισμό παρενέβησαν και άλλοι οδηγοί ταξί που βρίσκονταν στο σημείο.

Τελικά, ο Σέρβος έφυγε αλλά λίγη ώρα αργότερα όμως, ο 54χρονος οδηγός τον συνάντησε πάλι τυχαία στην περιοχή της πιάτσας των ταξί -καθώς το ξενοδοχείο του Σέρβου βρισκόταν σε κοντινή απόσταση. Αυτή τη φορά, όμως, ο Σέρβος ήταν με δυο ακόμα φίλους του.

Όταν ο οδηγός ταξί τον πλησίασε ξανά, ζητώντας να τον πληρώσει, οι τρεις Σέρβοι του επιτέθηκαν βγάζοντας μάλιστα μαχαίρι και τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα. Ο 54χρονος οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ωστόσο, ευτυχώς τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά.

protothema.gr

Δες επίσης

Δημοσκόπηση: Κυριαρχία ΝΔ, αυτοδυναμία και επτακομματική Βουλή, σύμφωνα με τη Metron Analysis

Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κοντά ή και πάνω από το ποσοστό που πήρε στις εκλογές η ...

Αφήστε μια απάντηση