Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λυματολάσπη καιγόταν σε εργοστάσιο στη Λάρισα επί 20 ημέρες και ο ιδιοκτήτης δεν άφηνε την Πυροσβεστική να την σβήσει!

Λυματολάσπη καιγόταν σε εργοστάσιο στη Λάρισα επί 20 ημέρες και ο ιδιοκτήτης δεν άφηνε την Πυροσβεστική να την σβήσει!

Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του εργοστασίου χρησιμοποιώντας το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, παρεμπόδιζε την πρόσβαση οχημάτων της Πυροσβεστικής, μέχρι που στο τέλος συνελήφθη με εντολή εισαγγελέα

Απίστευτο άλλα έγινε και αυτό! Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί στην Λάρισα, σε έναν 50χρονο ιδιοκτήτη εργοστασίου επεξεργασίας λυματολάσπης, που βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας-Ομορφοχωρίου, για απείθεια και παρεμπόδιση αποτροπής κινδύνου.

Στο εργοστάσιο του είχε ξεσπάσει φωτιά και καιγόταν επί 20 συνεχόμενες ημέρες η λυματολάσπη και εκείνος δεν επέτρεπε στην Πυροσβεστική να εισέλθει στην επιχείρησή του και να την κατασβέσει, γιατί όπως υποστήριζε το νερό θα την κατέστρεφε και δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για επεξεργασία σε οικοδομικά υλικά! Χθες το πρωί μετέβησαν ξανά στο σημείο οχήματα της Πυροσβεστικής μαζί με μηχανήματα της Περιφέρειας και ο ιδιοκτήτης τους εμπόδισε την είσοδο, τοποθετώντας μπροστά στα οχήματα το αυτοκίνητό του. Με εντολή εισαγγελέα ο 50χρονος συνελήφθη, ώστε να μπορέσουν οι Πυροσβέστες να αντιμετωπίσουν την φωτιά, που ενδέχεται να ρυπαίνει την ατμόσφαιρα ενδεχομένως με κινδύνους για την δημόσια υγεία.

News247.gr

Δες επίσης

Λάρισα: Αναστάτωση στην πλατεία Ταχυδρομείου – Άντρας άρχισε να βγάζει τα ρούχα του σε κοινή θέα (φωτο)

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στις 10 μ.μ. στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα ...

Αφήστε μια απάντηση