Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Λευτέρης Αβραμόπουλος: Δεν θα επιτρέψουμε στον υπόκοσμο να δράσει στον Δήμο Μετεώρων

Λευτέρης Αβραμόπουλος: Δεν θα επιτρέψουμε στον υπόκοσμο να δράσει στον Δήμο Μετεώρων

Δήλωση του επικεφαλής της «Δύναμης Ευθύνης» και υποψηφίου δημάρχου Δήμου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο: 
«Με αφορμή όσα παρασκηνιακά-προς το παρόν-γίνονται στον Δήμο μας, με χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, εκβιασμούς, απειλές και ύβρεις ακόμη και σε οικογενειακό επίπεδο οφείλω να απευθυνθώ στους συνδημότες μας και να είμαι ξεκάθαρος:
Δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση σε ανθρώπους του υποκόσμου, που δρουν μόνο τις νύχτες και στο σκοτάδι, να μετατρέψουν την προεκλογική περίοδο σε αρένα και βούρκο.
Δεν θα επιτρέψω να επαναληφθεί το σενάριο του 2019 με τις ανοίκειες επιθέσεις, ακόμη και σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, εναντίον του αείμνηστου δημάρχου μας Χρήστου Σινάνη.
Δεν θα επιτρέψουμε σε ανθρώπους που εμφανίζονται κάθε 4 χρόνια και πετάνε λάσπη να δράσουν ξανά με τα γνωστά και χιλιοπαιγμένα σενάρια περί αδόμητης ζώνης των Μετεώρων, σχέσεων Εκκλησίας-Δημοτικής Αρχής κλπ..
Δεν θα επιτρέψουμε σε ανθρώπους που λυμαίνονται την πόλη και τον Δήμο μας εξυπηρετώντας μόνο δικά τους, προσωπικά συμφέροντα, να βγουν πάλι στο προσκήνιο. ΑΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ και οι πρακτικές του υποκόσμου δεν περνάνε πια.
Εγώ προσωπικά και η παράταξή μας «Δύναμη Ευθύνης» προχωράμε σταθερά, αταλάντευτα, για να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, που θα φέρει την Καλαμπάκα και τον Δήμο Μετεώρων στο προσκήνιο και θα μας καταστήσει πρωταγωνιστές των εξελίξεων. Παίρνουμε το μέλλον στα χέρια μας και δίνουμε στον τόπο μας αυτό που του αξίζει».

Δες επίσης

Θανάσης Λιούτας: Κρίσιμα και ουσιαστικά τα νέα οικονομικά μέτρα στήριξης της κοινωνίας μας

– Μονιμοποιείται στο 13% ο μειωμένος ΦΠΑ στα ταξί και στην παράδοση του καφέ, με ...