Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Λευτέρης Πανταζής: Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση του με πασίγνωστη ηθοποιό – «Ήμουν ερωτευμένος»

Λευτέρης Πανταζής: Η αποκάλυψη για την άγνωστη σχέση του με πασίγνωστη ηθοποιό – «Ήμουν ερωτευμένος»

«Υπήρξε μια σημαντική μου σχέση που δεν έγινε γνωστή, ναι. Δεν ξέρω αν το ξέρετε αυτό. Μια κυρία του θεάτρου. Μπορώ να το πω; Ε, τώρα… Εδώ είναι, εν ζωή, την αγαπώ και το λέω με σεβασμό γιατί πέρασα πολύ όμορφα κοντά της» είπε ο Λευτέρης Πανταζής στο Ενώπιος Ενωπίω.

«Η Μαρία Αλιφέρη. Μπορεί και έναν χρόνο να ήμασταν μαζί, δεν θυμάμαι ακριβώς. Θυμάμαι όμως πως της έστελνα πολλά λουλούδια στα καμαρίνια! Την έπνιγα στα λουλούδια! Ήμουν ερωτευμένος» αποκάλυψε ο τραγουδιστής. 

Έχω στείλει φορτηγό με λουλούδια σε γυναίκα

«Ήμουν μπερμπάντης όταν ήμουν ελεύθερος. Ορκίζομαι! Έχω κάνει στη ζωή μου 7-8 μεγάλες σχέσεις. Επτά χρόνια, πέντε χρόνια.. Επειδή δίνομαι στη δουλειά, ήθελα το λιμανάκι στο σπίτι μου, με τους τσακωμούς, τις γκρίνιες, την αγκαλίτσα, την ταινία. Όταν ήμουν ελεύθερος… Ίσως να βγήκε η φήμη επειδή πάντα σε όλες μου τις δουλειές είχα ωραίες κυρίες ή κοπέλες. Ποτέ δεν ήμουν δεξιά και αριστερά όταν ήμουν σε σχέση. Δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα σε καμία γυναίκα, ακόμα και να με παρακολουθήσει» είπε αρχικά.

«Δεν παντρεύτηκα ούτε με τη Ζώζα. Στο παρά πέντε δεν έγινε! Έχω αρραβωνιαστεί τρεις φορές. Δεν άντεχαν το ωράριό μου και όλα αυτά. Η γυναίκα θέλει τον σύντροφό της στα πόδια της. Άρεσα στις γυναίκες και υπήρχαν ζήλιες. Οι τσακωμοί ήταν πάντα λόγω ζήλιας. Με τη Ζώζα χωρίσαμε όταν ήθελα να της δώσω τη χαρά. Όχι επειδή το χρωστούσα αλλά μέσα μου. Και εκεί χωρίσαμε» αποκάλυψε.

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Έχω κάνει τρέλες όταν είμαι ερωτευμένος. Έχω στείλει ένα φορτηγό με λουλούδια. Ή μπορεί να την πάρω και να πάω στην Ρώμη για παγωτό, να της πάρω ρούχα και να γυρίσουμε. Τις ευχαριστώ γιατί αυτές μας φέρνουν στη ζωή και πρέπει να τις προσέχουμε σαν τα μάτια μας».

Δες επίσης

Θανάσης Βέγγος: Το μεγάλο μυστικό για την σορό του σπουδαίου ηθοποιού αποκαλύφθηκε

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso έδωσε ο Γιώργος Σταυρόπουλος. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός μίλησε ...