Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Την εγκατέλειψε σε ερημιά γιατί αρνήθηκε να βρεθεί ερωτικά με άνδρες – Εκμεταλλεύτηκε την φτώχεια της και ένα βράδυ «πήγε» με 6

Λάρισα: Την εγκατέλειψε σε ερημιά γιατί αρνήθηκε να βρεθεί ερωτικά με άνδρες – Εκμεταλλεύτηκε την φτώχεια της και ένα βράδυ «πήγε» με 6

Κατηγορούμενος για μαστροπεία, εξύβριση και σωματική βλάβη συνελήφθη χθες το με­σημέρι ένας 58χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, έπειτα από καταγγελία μιας 31χρονης υπηκόου Λευκορωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθη­καν στην ΕΛ.ΑΣ., η 31χρονη βρέθηκε στη Λά­ρισα την περασμένη Πέμπτη προκειμένου να εργαστεί, για λίγες ημέρες, σε νυχτερινό κέν­τρο διασκέδασής. Όταν, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», αρνήθηκε να συνευρεθεί με άνδρες, όπως είχε γίνει γνωστό το προηγούμενο βράδυ, ο 58χρονος συλληφθείς την οδήγησε σε άγνωστη ερημική αγροτική περιοχή και όπως η ίδια κατήγγειλε, πέταξε έξω από το αυτοκί­νητο τα προσωπικά της πράγματα και, ασκώντας σωματική βία, τραβώντας την από τα μαλ­λιά, την εξωθούσε να βγει και η ίδια από το αυτοκίνητο.

Η 31χρονη ενημέρωσε αστυνομικούς σε μπλόκο της ΕΛ.ΑΣ. και στη συνέχεια κατήγγειλε τον πρώην εργοδότη της, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί και να παραμένει κρατούμενος. Η 31χρονη κατήγγειλε επίσης ότι σχολώντας από την εργασία της στο μπαρ της Λάρισας, το περασμένο Σάββατο, ο 58χρονος την οδήγησε σε άλλο μπαρ του νομού, όπου σε βοηθητικό οίκημα θα διέμενε με βάση και τη συμφωνία τους.

Εκεί λοιπόν, εκμεταλλευόμενος τη δεινή οι­κονομική της κατάσταση, την παρακίνησε και την έπεισε να συνευρεθεί ερωτικά με άνδρες. Έτσι εκείνο χο βράδυ και σε βοηθητικό χώρο πίσω από το κατάστημα η 31χρονη συνευρέ­θηκε ερωτικά συνολικά με 6 άνδρες, λαμβάνοντας η ίδια 25 ευρώ τη φορά, χωρίς να είναι γνωστό το ποσό που συμφώνησε και εισέπραξε ο 58xpovos από τους «πελάτες».

Την Κυριακή το βράδυ η 31χρονη, επικαλού­μενη γυναικολογικό θέμα, αρνήθηκε να συ­νευρεθεί με άλλους άντρες, με τον 58χρονο να την οδηγεί σε ερημική αγροτική τοποθεσία όπου -σύμφωνα πάντα με τα καταγγελλόμενα- την εξύβρισε, της άσκησε σωματική βία, ενώ τραβώντας την από τα μαλλιά την εξώ­θησε να βγει από το αυτοκίνητο. Κάτι που δεν συνέβη τελικά, με την 31χρονη αρχικά να κα­ταγγέλλει τον 58χρονο σε μπλόκο αστυνομι­κών στο ύψος της Γιάννουλης και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας. Ο 58χρονος συνελήφθη και παραμένει κρατούμενος προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον των Εισαγγελικών Αρχών.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία (Βαγγέλης Κακάρας)

Δες επίσης

Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι για υπόθεση πρόκλησης σωματικών βλαβών σε βάρος δύο άλλων ανήλικων σε προαύλιο σχολείου του Βόλου 

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, σήμερα (20-02-2024) το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης ...