Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Πλάκωσε στο ξύλο μαθήτρια σε λεωφορείο επειδή στεκόταν δίπλα του!

Λάρισα: Πλάκωσε στο ξύλο μαθήτρια σε λεωφορείο επειδή στεκόταν δίπλα του!

Πανικός επικράτησε στο δρομολόγιο 1 του αστικού λεωφορείου της Λάρισας λίγο πριν τις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (13-11-2015) με πρωταγωνιστή έναν επιβάτη που σε παράκρουση άρχισε να χτυπά μαθήτρια που στεκόταν δίπλα του. Το λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο κανονικά παραλαμβάνοντας μεταξύ άλλων επιβατών και κάποιους μαθητές από το 4ο Γυμνάσιο που λίγα λεπτά πριν είχε σχολάσει. Τη συγκεκριμένη ώρα το λεωφορείο ήταν ασφυκτικά γεμάτο αναγκάζοντας πολλούς από τους επιβαίνοντες να στριμωχτούν όρθιοι στον διάδρομο. Στρίβοντας στην κάθοδο της Ιωαννίνων, ένας από αυτούς, υπό την επήρεια ουσιών σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ζήτησε επιτακτικά από μία μαθήτρια του γυμνασίου που στεκόταν δίπλα του, να μετακινηθεί, πράγμα αδύνατο.

Στην άρνηση της νεαρής ο άνδρας όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά υιοθέτησε επιθετική συμπεριφορά, πιάνοντας την κοπέλα από τα μαλλιά και αρχίζοντας να τη χτυπά με το χέρι του. Όπως είναι λογικό, η έντρομη κοπέλα άρχισε να φωνάζει ζητώντας με δάκρυα στα μάτια από τον άνδρα που ψέλλιζε ασυναρτησίες όσο την χτυπούσε, να σταματήσει. Κάποιοι από τους επιβάτες επενέβησαν ώστε να σταματήσουν τον άνδρα. Κάποιοι από αυτούς ζήτησαν από τον οδηγό να σταματήσει το όχημα για να λήξει το συμβάν πριν χτυπήσει κάποιος.

Στη στάση της Αγίας Τριάδας η έντρομη κοπέλα κατέβηκε μπροστά στην πυροσβεστική, όπου μάλιστα κάποιοι από τους άνδρες του Σώματος έσπευσαν να την βοηθήσουν να ηρεμήσει. Η ένταση όμως συνεχίστηκε και μετά την στάση, με πρωταγωνιστή τον ίδιο άντρα, ο οποίος παρά τις συστάσεις του οδηγού συνέχισε να φωνάζει στους συνεπιβάτες που τον κοιτούσαν άλλοι τρομαγμένοι και άλλοι εξαγριωμένοι με όσα έκανε.

Λίγα λεπτά μετά ο άντρας κατέβηκε από το δρομολόγιο 1 και εξαφανίστηκε στα στενά της Φιλιππούπολης. Το επεισόδιο καταγγέλθηκε στην αστυνομία η οποία τον καταζητεί από το μεσημέρι. Γονείς των παιδιών που ήταν στο λεωφορείο την ώρα εκείνη έθεσαν ζήτημα για την αντίδραση του οδηγού και γιατί δεν σταμάτησε το όχημα αμέσως μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, ώστε να κατέβει ο δράστης.

Πηγή: kosmoslarissa.gr

Δες επίσης

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει ΚΕΘΕΑ – ΟΚΑΝΑ Σύσκεψη για την ανάπτυξη του δικτύου δομών και υπηρεσιών

Πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου δομών και υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων ...

Αφήστε μια απάντηση