Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Πέθανε ο επιχειρηματίας Γιώργος Τζήκας – Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του

Λάρισα: Πέθανε ο επιχειρηματίας Γιώργος Τζήκας – Η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του

Σοκ, συγκίνηση και θλίψη προκαλεί στην κοινωνία της Ελασσόνας ο θάνατος του γνωστού επιχειρηματία της περιοχής Γιώργου Β. Τζήκα, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών, μετά από αιφνίδιο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες. Ο άτυχος Ελασσονίτης, στην αρχή της περασμένης εβδομάδας, ξαφνικά χτυπήθηκε από εγκεφαλικό επεισόδιο (ανεύρυσμα). Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού, μετά το Κ.Υ. Ελασσόνας μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Λάρισας και στη συνέχεια διακομίστηκε για νοσηλεία στην πολυκλινική «Άγιος Λουκάς» της Θεσσαλονίκης. Δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο Γ. Τζήκας έχασε τη μάχη και κατέληξε χθες λίγο πριν το μεσημέρι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, συγγενείς και φίλους.
Το κακό νέο κυριολεκτικά «πάγωσε» την Ελασσόνα και την αγορά της, συναδέλφους και φίλους του, που πίστευαν και είχαν την ελπίδα πως ο Γιώργος θα ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε και θα επανερχόταν γερός και δυνατός στην καθημερινότητα της ελασσονίτικης αγοράς. Δυστυχώς, οι όποιες λίγες ελπίδες μετατράπηκαν σε απογοήτευση

Ο Γιώργος Τζήκας ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία, κοινωνικός, άτομο με ευαισθησίες, σοβαρός, δραστήριος και επιτυχημένος επιχειρηματίας, σωστός οικογενειάρχης, ζωντανός άνθρωπος. Παλαιότερα, θήτευσε ενεργός αθλητικός παράγοντας σε σωματεία της περιοχής, ενώ στήριξε με κινήσεις και πρωτοβουλίες του φορείς της περιοχής, τους επαγγελματίες και τον εμπορικό κόσμο της περιοχής και του νομού Λάρισας.

Διατηρούσε με την οικογένειά του 4 καταστήματα εμπορίας και πώλησης έτοιμων ενδυμάτων και όχι μόνο για όλες τις ηλικίες, στην Ελασσόνα και 1 στη Λάρισα. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του Θεοδώρα και 4 παιδιά (την Αφροδίτη, τον Βασίλη, τη Μαρία και τη μικρούλα 8χρονη Ασημίνα).

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία – thessalianews.gr

Δες επίσης

Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων – Εκλογές ΤΕΕ 19ης Μαΐου 2024

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, προχώρησε ανακήρυξη των ...

Αφήστε μια απάντηση