Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια δύο γιατροί και διευθυντής ιδωτικής κλινικής

Λάρισα: Κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια δύο γιατροί και διευθυντής ιδωτικής κλινικής

Ξεκίνησε χθες Δευτέρα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Λάρισας η δίκη που αφορά το θάνατο ενός 50χρονου με έναν διευθυντή ιδιωτικής κλινικής και δύο γιατρούς να είναι κατηγορούμενοι για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Ο 50χρονος που έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια, ήταν και πατέρας δύο παιδιών, έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2017. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο πέθανε λόγω χορήγησης φαρμάκου που αντενδεικνυόταν για ασθενείς με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό.

Ακολούθως ο άτυχος άντρας εισήχθη στην κλινική για την τακτική του θεραπεία, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε για να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε.

Η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα Τρίτη.

 

 

onlarissa

Δες επίσης

Ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Κουρέτας βράβευσε Θεσσαλούς αθλητές για τις διακρίσεις τους σε ευρωπαϊκούς αγώνες

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης ...