Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Λάρισα: Εισβολή αγροτών σε ομιλία του Βαγγέλη Αποστόλου – Τα συνθήματα και η στάση του υπουργού (Βίντεο)!

Λάρισα: Εισβολή αγροτών σε ομιλία του Βαγγέλη Αποστόλου – Τα συνθήματα και η στάση του υπουργού (Βίντεο)!

Οι αγρότες έπιασαν στον ύπνο τις αστυνομικές δυνάμεις και μπήκαν στην αίθουσα από τη δεύτερη είσοδο. Διακόπηκε με επεισοδιακό τρόπο η ομιλία του Βαγγέλη Αποστόλου…

Ένταση επικράτησε το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου στο κέντρο της Λάρισας, την ώρα που μιλούσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου στο πλαίσιο εκδήλωσης – διαλόγου με τους αγρότες. Αγρότες που προέρχονταν από την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αρχικά ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία γιατί δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά στη συνέχεια μπήκαν από τη δεύτερη πόρτα της αίθουσας αποδοκιμάζοντας τον υπουργό. Παρά την ένταση, ο ίδιος ο κ. Αποστόλου διαρκώς καλούσε τους αγρότες να πάρουν το λόγο στο βήμα, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό…

Το κέντρο της Λάρισας πάντως από νωρίς το πρωί είχε μετατραπεί σε φρούριο με μία διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Χατζηγιάννειο, αλλά και διάσπαρτους αστυνομικούς, δυνάμεις των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την περιοχή.

Ο ίδιος ο υπουργός είχε φροντίσει να μεταβεί στο χώρο πάντως από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με τους αγρότες που είχαν συγκέντρωση από τις 09.30 και τον περίμεναν με πανό.

news247.gr/Πηγή: onlarissa.gr

Δες επίσης

Ποινική δίωξη κατά της ΡΑΣ για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών – Σε εξέλιξη δύο εισαγγελικές έρευνες

Στο επόμενο -εξίσου σημαντικό- βήμα για την πρόοδο της έρευνας για τα αίτια της σιδηροδρομικής ...

Αφήστε μια απάντηση