Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2026
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κρήτη: Πέθανε ο 50χρονος που είχε μαχαιρώσει η σύντροφός του στον λαιμό

Κρήτη: Πέθανε ο 50χρονος που είχε μαχαιρώσει η σύντροφός του στον λαιμό

Πέθανε τελικά ο 50χρονος που τον είχε τραυματίσει με μαχαίρι στον λαιμό η σύντροφός του τον περασμένο Νοέμβριο στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, creta24.gr ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στην ΩΡΛ κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ωστόσο δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία πνοή του τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Το περιστατικό είχε συμβεί σε χωριό του δήμου Φαιστού, όταν η 40χρονη από τη Βουλγαρία επιτέθηκε στον 50χρονο σύντροφό της και τον χτύπησε με μαχαίρι στο λαιμό.

Η δράστις συνελήφθη ενώ ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο άτυχος άνδρας, τελικά δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε.

Δες επίσης

Με εντολή ΟΠΕΚΑ ο έλεγχος για παράτυπες εγκρίσεις επιδομάτων την περίοδο 2020 – 2022 – Ο φάκελος έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα

Με εντολή της διοίκησης του ΟΠΕΚΑ και στο πλαίσιο ενίσχυσης της διαφάνειας και της προστασίας του δημοσίου ...