Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2025
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στη θεία του που έκοψε τις φλέβες της

Κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δίπλα στη θεία του που έκοψε τις φλέβες της

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στα Μέγαρα, όπου σε οικία, στην οδό Αγίου Στεφάνου, βρέθηκε, πριν από λίγη ώρα, νεκρό 4χρονο κοριτσάκι, το οποίο διέμενε με τη γιαγιά του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, δίπλα στο κοριτσάκι, ήταν η 45χρονη θεία του, η βρέθηκε με κομμένες φλέβες και τραύματα στο λαιμό και διακομίστηκε με ασθενοφόρο, σε κρίσιμη κατάσταση, στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας, όπως τόνισε ανώτατος αξιωματικός στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, είναι ότι πιθανότατα η 45χρονη έπνιξε την ανιψιά της και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Παράλληλα, σημειώνεται, ότι και οι δύο γονείς της 4χρονης είναι τοξικομανείς. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

newsbeast.gr

Δες επίσης

Δ. Παπαστεργίου: Ο νόμος για την “Ψηφιακή ενίσχυση της οδικής ασφάλειας” είναι μια μεταρρύθμιση που αφορά την προστασία της ανθρώπινης ζωής – Τα 8 σημεία της Αττικής που θα μπουν πιλοτικά κάμερες έως το τέλος του έτους

Μία νέα εποχή στην ενοποίηση και εκσυγχρονισμό των διαδικασιών που άπτονται της οδικής ασφάλειας στην ...

Αφήστε μια απάντηση