Καρέ- καρέ κατέγραψε η κάμερα του κλειστού κυκλώματος στο γραφείο ευημερίας τον πολίτη που εισέβαλε το πρωί με μπετονι και απείλησε να βάλει φωτιά.
Ο άνεργος μπήκε στο γραφείο Ευημερίας κρατώντας το μπέτονι και όπως φαίνεται στο βιντεο άνοιξε το μπετόνι και περιέλουσε τον εσωτερικό χώρο με βεζίνη. Στη συνέχεια ο Ε/κ, ο οποίος αρχικά διέφυγε, αλλά κατά το μεσημέρι συνελήφθη πήρε το ξύλινο παγκάκι και το έριξε προς τα ταμεία εξυπηρέτησης.
Σύμφωνα με την Τούλα Κουλουμου Διευθύντρια Γραφείου Κοινωνικής Ευημερίας ο πολίτης μπήκε μέσα και φωνάζοντας είπε “ήρτα να σας κρούσω”.
Ωστόσο, είπε στους παρευρισκόμενους πολίτες που ήθελαν να εξυπηρετηθούν να αποχωρήσουν από το γραφείο.
Παράλληλα, σήμερα στην Λάρνακα, παρόμοιο περιστατικό έλαβε χώρα στο Γραφείο Εργασίας στην Λάρνακα, με τον 34χρονο δράστη να απειλεί τους πάντες, κάνοντας γυαλιά καρφιά το γραφείο και τρομοκρατώντας υπαλλήλους και πολίτες.
newsit.com.cy
Δες επίσης
Τσίπρας από τους Δελφούς: Επιστρέφω γιατί δεν υπάρχει κανονικότητα στη χώρα
«Ενώ βλέπω να πυκνώνουν τα σύννεφα, να είμαστε μια χώρα που έχει μια κυβέρνηση που ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων

