Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Κέρκυρα: Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν σε βυθισμένο αυτοκίνητο -Ανήκαν σε αγνοούμενο από το 2006

Κέρκυρα: Ταυτοποιήθηκαν τα οστά που βρέθηκαν σε βυθισμένο αυτοκίνητο -Ανήκαν σε αγνοούμενο από το 2006

Ταυτοποιήθηκαν τα οστά ενός ανθρώπου που βρέθηκαν σε βυθισμένο αυτοκίνητο στο λιμάνι της Κέρκυρα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του kerkyrasimera.gr, το κρανίο και η ταυτότητα του αγνοούμενου από το 2006, βρέθηκαν από τον δύτη, το πρωί της Τετάρτης (14/2), στο πυθμένα της θάλασσας, στο λιμάνι του νησιού.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες πρόκειται για τον Κώστα Φραγκούλη, από την περιοχή Καρουσάδες, ενώ δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Αναμένεται πραγματογνωμοσύνη από τους ειδικούς και θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες. Τέλος, στο λιμάνι έχει κληθεί συγγενικό πρόσωπο του άτυχου άνδρα.

Η χθεσινή επιχείρηση στην Κέρκυρα
Χθες την Δευτέρα (13/2), εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο βυθό της θάλασσας στο λιμάνι της Κέρκυρας για αρκετά χρόνια και μέσα σε αυτό υπήρχαν ανθρώπινα οστά. Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα οστά αφορούσαν τον δεξιό μηρό και την κνήμη, ενώ υπήρχαν και άλλα διάσπαρτα μέσα στο αυτοκίνητο. Επίσης, κάτω από την θέση του οδηγού στα πετάλια, βρέθηκαν δύο ανδρικά παπούτσια νούμερο 44.

 

iefimerida.gr

Δες επίσης

Προεκλογικό σόου πολιτικών με την Ολυμπιακή Φλόγα: Αντιδράσεις από αθλητές που αποκλείστηκαν

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την Ολυμπιακή Φλόγα για τους Αγώνες του Παρισιού, καθώς πολλοί πολιτικοί και υπουργοί ...