Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Καινοτόμο σύστημα από τη Θεσσαλία….

Καινοτόμο σύστημα από τη Θεσσαλία….

Η Εταιρεία ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Α.Ε. με έδρα την Αθήνα, αλλά με πραγματικές ρίζες σε Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, αφού από εδώ ξεκίνησε η δραστηριότητα της και συνεχίζει να διαθέτει γραφεία και προσωπικό στις τρεις θεσσαλικές πόλεις εξυπηρετώντας με συστήματα πληροφορικής Δήμους και Νομικά Πρόσωπα, επιλέχθηκε προς βράβευση καθώς η πρόταση της είναι μια από τις 10 επικρατέστερες προτάσεις καινοτόμων εφαρμογών λογισμικού στον διαγωνισμό IT4GOV που διοργάνωσε το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Το ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ αναφέρει:
NoPaperGov
Φάκελος στο κινητό με δικαιολογητικά
Το NoPaperGov είναι μια εφαρμογή κινητού που αποτελεί μια ψηφιακή βιβλιοθήκη εγγράφων – δικαιολογητικών στο κινητό στοχεύοντας στη μείωση της γραφειοκρατίας και τη συνεχή αναπαραγωγή των ίδιων εγγράφων. Δημιουργός είναι ο όμιλος εταιρειών ΕΓΚΡΙΤΟΣ GROUP με επικεφαλής τον Γιώργο Κολοβό. Όπως αναφέρει ο πρόεδρος της Εταιρείας, «βλέπουμε καθημερινά το χαρτοβασίλειο του Δημοσίου με τους κρατικούς φορείς που συνεργαζόμαστε. Σκεφτήκαμε να μετατρέψουμε το κινητό σε αποθετήριο χρήσιμων εγγράφων, από κρατικά δικαιολογητικά μέχρι πτυχία – φορολογικές δηλώσεις και ενημερωτικές καρτέλες οφειλών και απαιτήσεων κλπ με δυνατότητα αμφίδρομης online επικοινωνίας με τον υπολογιστή που διαθέτει κάθε επιχειρησιακός δημόσιος ή και ιδιωτικός παράγοντας.»

Η βράβευση θα γίνει την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής στις 16:00 από τον Υπουργό κ. Βερναδάκη παρουσία κοινού.

Δες επίσης

Ανακήρυξη υποψηφιοτήτων – Εκλογές ΤΕΕ 19ης Μαΐου 2024

Η Διοικούσα Επιτροπή του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ, προχώρησε ανακήρυξη των ...

Αφήστε μια απάντηση