Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2021
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Καυστικό τρολάρισμα Ηλία Μόσιαλου στους αρνητές εμβολίων – Η επική απάντηση στους ανεμβολίαστους
1300962349

Καυστικό τρολάρισμα Ηλία Μόσιαλου στους αρνητές εμβολίων – Η επική απάντηση στους ανεμβολίαστους

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μόσιαλος σατιρίζει ερώτημα από μέλος μίας ομάδας με όνομα “Οι Ανεμβολίαστοι” και δίνει επική απάντηση.

Στα ερωτήματα που θέτουν οι αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού απάντησε με καυστικό χιούμορ ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας και Διευθυντής του Κέντρου Οικονομικών της Υγείας του LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μόσιαλος σατιρίζει το ερώτημα από ένα μέλος μίας ομάδας με όνομα “Οι Ανεμβολίαστοι” σχετικά με το πώς θα διασφαλιστεί σε περίπτωση ανάγκης για μετάγγιση πως ο δότης αίματος δεν έχει εμβολιαστεί.

Όπως λέει ο Ηλίας Μόσιαλος, η λύση είναι… πολύ απλή. “Θα του κάνετε εξέταση αντι-ψέκ αντισωμάτων”. Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, “αν τα έχει τότε πάτε για τον επόμενο. Θα κοστίσει λιγάκι η διαδικασία αλλά θα είστε σίγουροι. Αν πρόκειται για επείγουσα μετάγγιση αίματος τότε θα πάρετε ένα μικρό ρίσκο να αλλάξει το DNA σας και να γίνετε Εσκιμώος”.

Δες επίσης

Μούγγα στην …στρούγκα. Καμία απάντηση από την δημοτική αρχή και την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων για τους 76 τρικαλινούς που χρωστάνε 10 εκατ ευρώ!

Την ώρα που η δημοτική αρχή και η οικονομική υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων έχουν δεσμεύσει ...