Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2022
trikaladay.gr / Τοπικά / Κατερίνα Παπακώστα: Προώθηση της καμπάνιας ΄΄SMOKEFREEGREECE’’, στους μαθητές της Στ΄ Τάξης  των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Τρικάλων

Κατερίνα Παπακώστα: Προώθηση της καμπάνιας ΄΄SMOKEFREEGREECE’’, στους μαθητές της Στ΄ Τάξης  των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Τρικάλων

Με πρωτοβουλία της Τρικαλινής Βουλευτή Κατερίνας Παπακώστα, παραδόθηκαν την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021, στο Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων,  κ. Χρήστο Τρικάλη, συλλεκτικά-ενημερωτικά τετράδια και χάρακες.

Τα τετράδια με θέμα ΄΄Μαθαίνω να μην καπνίζω’’ και οι χάρακες, χορηγήθηκαν από τη Βουλή των Ελλήνων, για την καμπάνια ‘SMOKEFREEGREECE’’  και διανεμήθηκανδωρεάν σε όλους τους μαθητές της Στ΄ τάξης των σχολείων του Νομού μας.

Η κα Βουλευτής δήλωσε, ότι η χορηγία της Βουλής των Ελλήνων για την προώθηση της ενημερωτικής καμπάνιας  ‘’SMOKEFREEGREECE’’ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στον αγώνα για την ευαισθητοποίηση των μαθητών και ιδιαίτερα των εφήβων, για την επιβλαβή και θανατηφόρα συνήθεια του καπνίσματος.

Ευχήθηκε δε,  ο σκοπός  της διανομής του υλικού, ο οποίος είναι διττός,  και στοχεύει αφ’ ενός  στο να ενημερώσει τους μαθητές για τις επιβλαβείς συνέπειες του καπνίσματος και αφετέρου να τους ωθήσει να στραφούν προς τον Αθλητισμό και την  ισορροπημένη και  Υγιεινή Διατροφή, να επιτευχθεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Δες επίσης

Τι έδειξαν τα σημερινά rapid tests στην Π.Ε Τρικάλων – Δείτε πόσα βρέθηκαν θετικά και σε ποιες ηλικίες

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας τα αποτελέσματα από τα σημερινά rapid test στην ...