Με συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Τρικάλων απάντησαν σήμερα οι δημοτικοί υπάλληλοι στο 3ο μνημόνιο το οποίο προβλέπει σαρωτικές αλλαγές σε βάρος των εργαζόμενων.
Οπως κατέγραψε το trikaladay η κατάληψη του Δημαρχείου ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στη μια το μεσημέρι, ενώ εξυπηρετούνταν μόνον επίγουσες υποθέσεις δημοτών.
Το πρωί έγινε και η γενική συνέλευση των δημοτικών υπαλλήλων στην οποία ο πρόεδρος του Συλλόγου Β. Κλούφης ενημέρωσε τους συναδέλφους του για το ασφαλιστικό, τα εργασιακά και το νέο ενιαίο μισθολόγιο που θέλει να εφαρμόσει η κυβέρνηση.
Επίσης ένα σημαντικό θέμα που αναδείχθηκε ήταν η ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών καθώς και η κατάργηση των βαρέων και ανθυγειινών για τους εργαζόμενους στην υπηρεσία Καθαριότητας.
Δες επίσης
Δράσεις της Κινητής Μονάδας και Κέντρου Παιδιών και Εφήβων Ν. Τρικάλων
Η Κινητή Μονάδα και το Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων του Ν. Τρικάλων, πραγματοποίησαν ομάδα ...
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων





