Τρίτη, 4 Αυγούστου 2026
trikaladay.gr / Θεσσαλία / Καταιγίδα και χαλάζι “χτύπησε” το Βόλο

Καταιγίδα και χαλάζι “χτύπησε” το Βόλο

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από τις 3 μετά το μεσημέρι το Βόλο και τη Μαγνησία γενικότερα, με κύρια χαρακτηριστικά τις καταιγίδες και το χαλάζι.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δυο πολύ δυνατές καταιγίδες «χτύπησαν» την πρωτεύουσα της Μαγνησίας. Η πρώτη καταιγίδα διήρκησε 20 λεπτά, από τις 3.30 μέχρι και τις 3.50 και η δεύτερη που συνοδευόταν από χαλάζι διήρκησε ένα τέταρτο της ώρας.

Προβλήματα δεν δημιουργήθηκαν, εκτός από τις μεγάλες ποσότητες βρόχινου νερού που μαζεύτηκαν σε ορισμένα σημεία του κέντρου του Βόλου, αλλά που σύντομα απορροφήθηκαν από το αποχετευτικό δίκτυο.

Παρ’ όλη την κακοκαιρία η θερμοκρασία στον Βόλο, παραμένει στους 22 βαθμούς. Άλλες ζημιές δεν αναφέρθηκαν στην ευρύτερη περιοχή.

newsbeast.gr

Δες επίσης

Δνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας: Ετοιμότητα λόγω του Χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία 3) που ισχύει για την Τρίτη 4 Αυγούστου

Σύμφωνα με το με αρ. 3729/03-08-2026 Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, την Τρίτη (04-08-2026), ο ...

Αφήστε μια απάντηση