Τρίτη, 18 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Καταγγελία Πολυμερόπουλου για χρηματισμό δημοσιογράφου τρικαλινού σαιτ!

Καταγγελία Πολυμερόπουλου για χρηματισμό δημοσιογράφου τρικαλινού σαιτ!

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε πριν από λίγη ώρα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Τρικκαίων, Αλέκος Πολυμερόπουλος.
Όπως είπε μιλώντας στο ράδιο «ζυγό» υπάρχουν σάιτ που γράφουν ανακρίβειες και το κυριότερο ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι ηλεκτρονικών εφημερίδων που χρηματίζονται και για την ακρίβεια ζητούν χρήματα για να προβάλλουν πρόσωπα και καταστάσεις.
Παρά τις επίμονες ερωτήσεις του Κ. Αργυρούση και του Γ. Παπαγεωργόπουλου αλλά και του διαχειριστή του trikaladay Κ. Καραποστόλη που παρενέβη τηλεφωνικά στη συζήτηση, ο κ. Πολυμερόπουλος δεν κατονόμασε τον δημοσιογράφο και το σαιτ που καταγγέλλει για χρηματισμό και κατευθυνόμενα δημοσιεύματα.
Επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό και ουσιαστικά θίγει όλους όσους ασχολούνται με τον ηλεκτρονικό Τύπο ο αντιδήμαρχος πρέπει να γίνει πιο σαφής και να κατονομάσει ειδάλλως τα όσα είπε είναι απλά συκοφαντίες και βάλλουν εναντίον της ελευθερίας της έκφρασης μέσω του Τύπου
Επίσης στο θέμα θα πρέπει να παρέμβει και η Ενωση Συντακτών Θεσσαλίας.
Φυσικά τα όσα κατήγγειλε ο κ. Πολυμερόπουλος δεν αφορούν το trikaladay αλλά ο ίδιος θα πρέπει να κατονομάσει σε ποιον δημοσιογράφο και μέσο ενημέρωσης αναφέρεται, καθώς δεν μπορεί να αμαυρώνει συλλήβδην ένα ολόκληρο κλάδο.

Δες επίσης

Η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων

Ο Πρόεδρος Γιάννης Κουτσονάσιος και τα μέλη του ΔΣ της ΔΕΕΠ ΝΔ Τρικάλων ανακοινώνουν ότι την Τετάρτη 19 ...

Αφήστε μια απάντηση