Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023
trikaladay.gr / Ελλάδα / Καστοριά: Συνελήφθησαν δημοτική σύμβουλος και ο σύζυγός της με 66 κιλά κάνναβης

Καστοριά: Συνελήφθησαν δημοτική σύμβουλος και ο σύζυγός της με 66 κιλά κάνναβης

Στη σύλληψη μίας δημοτικής συμβούλου και του συζύγου της για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Καστοριά.

Η δημοτική σύμβουλος, που εκλέγεται σε δήμο της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, και ο σύζυγός της συνελήφθησαν χθες στους Λαχανόκηπους Καστοριάς. Έπειτα από έλεγχο που τους έγινε, διαπιστώθηκε ότι είχαν στην κατοχή τους 66 κιλά κάνναβης.

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που ακολούθησε, συνελήφθη και ο άνθρωπος που θα παραλάμβανε τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Οι έρευνες συνεχίζονται από τους αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, ενώ οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καστοριάς.

 

 

Δες επίσης

Ρεύμα: Επιδότηση 15 ευρώ ανά μεγαβατώρα τον Απρίλιο – Οι ανακοινώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Σκρέκα

Τις κρατικές επιδοτήσεις για τους λογαριασμούς ρεύματος Απριλίου ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας. ...