Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / “Εφαγαν” την Ελένη από το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα

“Εφαγαν” την Ελένη από το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στα Τρίκαλα

Ανακατατάξεις στο ψηφοδέλτιο ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου έχουμε στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikaladay με απόφαση του κόμματος καρατομείται από την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο που έλαβε μέρος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, η Ελένη Κλαπανάρα.

Η Ελένη Κλαπανάρα είχε λάβει 1.500 περίπου ψήφους καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνου για την Χ.Α στο νομό Τρικάλων Γ. Μισιάκα.

Με δεδομένο ότι η απόφαση του κόμματος είναι ότι δεν θα αλλάξουν οι λίστες και η σειρά κατάταξης των υποψηφίων βουλευτών προκαλεί εύλογα πολλά ερωτηματικά για τους λόγους που η Τοπική Οργάνωση και ειδικότερα ο κ. Μισιάκας αποφάσισαν να θέσουν εκτός μάχης την Ελένη Κλαπανάρα, η οποία δεν θα συμπεριληφθεί καν στο ψηφοδέλτιο.

Βέβαια είναι γνωστό ότι η Χρυσή αυγή είναι ένα κόμμα που διακρίνεται για τη στρατιωτική της δομή και πειθαρχία, οπότε και δεν αναμένονται ιδιαίτερες αντιδράσεις για την καρατόμηση της Ελένης Κλαπανάρας από μέλη της, εκτός κι ΄αν η ίδια αποφασίσει να δημοσιοποιήσει τους λόγους της απομάκρυνσής της από το ψηφοδέλτιο.

Δες επίσης

Το trikaladay εύχεται Χρόνια Πολλά. Με υγεία, περισσότερο φως, ειρήνη και αγάπη

Το trikaladay.gr εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά. Να έχουμε μια ζωή με υγεία, ...

Αφήστε μια απάντηση