Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Άρθρα / Κάντε την ντουλάπα σας να μυρίζει υπέροχα με 3 τρόπους!

Κάντε την ντουλάπα σας να μυρίζει υπέροχα με 3 τρόπους!

Πολλές φορές θα έχετε παρατηρήσει ότι οι ντουλάπες σας μυρίζουν κλεισούρα και αυτό είναι κάτι που δεν σας αρέσει καθόλου.

Γι’αυτό είμαστε εμείς εδώ για να σας πούμε ότι υπάρχουν τρείς πολύ απλοί τρόποι για να κάνετε την ντουλάπα αλλά και τα ρούχα που βρίσκονται μέσα σε αυτήν να μυρίζουν υπέροχα.

Χαρτιά που έχουν το άρωμά σας Πάρτε 2-3 κομμάτια χαρτί και ψεκάστε τα με το αγαπημένο σας άρωμα. Μόλις στεγνώσουν βάλτε τα σε διάφορα σημεία στην ντουλάπα σας. Έτσι θα μοσχομυρίζει και η ντουλάπα και τα ρούχα σας.

Λύστε το πρόβλημα με μερικούς κόκκους καφέ Είναι γνωστό ότι οι κόκκοι του ελληνικού καφέ απορροφούν τις άσχημες μυρωδιές . Βάλτε σε ένα τούλινο πουγκί φρέσκους κόκκους ελληνικού καφέ και βάλτε ένα σε κάθε ντουλάπα ή και σε κάθε ντουλάπι της κουζίνας σας. Θα τα διατηρήσετε μοσχομυρωδάτα για έναν ολόκληρο μήνα.

Χρησιμοποιήστε ενισχυτικό αρώματος πλυντηρίου Το ενισχυτικό αρώματος πλυντηρίου μπορεί πολύ εύκολα να γίνει το τέλειο αρωματικό για την ντουλάπα σας. Πάρτε μικρά τούλινα πουγκάκια γεμίστε τα με τις πέρλες του ενισχυτικού αρώματος και σκορπίστε τα σε διάφορα σημεία. Τα ρούχα θα έχουν πάντα την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου.

spirossoulis.com

Δες επίσης

Τα καλάσνικοφ στην κάλπη των ευρωεκλογών

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M. Ed., Ph.D. H κοινωνία μας ζει σε ...