Τα Υλικά που θα χρειαστείτε :
- 500 γρ. Πεπόνι
- 400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
- 30 γρ. Κορν φλάουρ
- 1/2 κ.γ. κουρκουμά
Προαιρετικά για το σερβίρισμα
- Ινδοκάρυδο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομμάτια το πεπόνι.
- Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε το πεπόνι, τη γάλα καρύδας και χτυπάμε πολύ καλά.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε μια σιτα και το στραγγίζουμε σε ένα κατσαρολάκι.
- Προσθέτουμε το κορν φλάουρ, το κουρκούμα και ανακατεύουμε συνεχώς πάνω στη φωτιά μέχρι να βράσει και να πει.
- Μοιραάζουμε το μείγμα στα μπολάκια και ππαλίζουμε προαιρετικά με λίγο ινδοκάρυδο .
- Το αφήνουμε σε θερμοκρασία και έπειτα το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει.
Καλή σας επιτυχία!
Trikala Day Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα των Τρικάλων




