Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021
trikaladay.gr / Lifestyle / Καλλιτέχνες με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού – «Ήθελαν 300 ευρώ κατάθεση» λέει ο Γιώργος Παράσχος

Καλλιτέχνες με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού – «Ήθελαν 300 ευρώ κατάθεση» λέει ο Γιώργος Παράσχος

Την είδηση επιβεβαίωσε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος, ο οποίος αποκάλυψε ότι κάποιοι τον προσέγγισαν για να του δώσουν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού

Εδώ και λίγο καιρό, ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν διάφορους καλλιτέχνες να κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορονοϊού, τα οποία προμηθεύονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Την είδηση επιβεβαίωσε ο ηθοποιός Γιώργος Παράσχος στην κάμερα του «Love it», ο οποίος αποκάλυψε ότι προσέγγισαν και τον ίδιο, ενώ παράλληλα εξήγησε πώς κινούνται οι διαδικασίες.

«Έχω προσωπική εμπειρία. Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε ν’ αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί. Του λέω: “χτύπησε λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο“. Μου απάντησε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει. Στη συνέχεια, εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου για να κάνω 300 ευρώ κατάθεση. Και μετά από 3 – 4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου. Για να με πείσει μου είπε ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές» ανέφερε ο ηθοποιός.

Αυτή την περίοδο, ο Γιώργος Παράσχος βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη παιδική παράσταση «Οι άθλοι του Ηρακλή» της Κάρμεν Ρουγγέρη που θα παρουσιαστεί στο Christmas Theater. «Θα υποδυθώ τον Ηρακλή και γι’ αυτό άφησα λίγο μούσι παραπάνω. Η κόρη μου θα δει για πρώτη φορά παιδική παράσταση και εμένα να παίζω σε αυτή. Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσει και έχω μεγάλη αγωνία και περιέργεια».

ethnos

Δες επίσης

Έρικ Κλάπτον: Αρνητής και αντιεμβολιαστής – Χρηματοδοτούσε συγκρότημα κατά των εμβολίων

Αίσθηση προκαλεί η κίνηση του Έρικ Κλάπτον να βοηθήσει οικονομικά και πρακτικά συγκρότημα που έκανε περιοδείες σε ...