Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Κάλεσμα της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων για την απεργία της Πέμπτης

Κάλεσμα της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων για την απεργία της Πέμπτης

Η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων Συμμετέχει στις Πανελλαδικές κινητοποιήσεις την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 καλώντας όλους τους Μικρομεσαίους επιχειρηματίες σε μαζική παρουσία στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο της κατάθεσης του προϋπολογισμού 2016 στη Βουλή προς ψήφιση το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015.
Ο Κρατικός προϋπολογισμός που κατατέθηκε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ακολουθεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα στο πλαίσιο εφαρμογής του 3ου προγράμματος Οικονομικής Προσαρμογής, ενός προγράμματος με εμπροσθοβαρή προσανατολισμό λιτότητας και γενικές διακηρύξεις περί μεταρρυθμίσεων σε αγορές προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες επαναλαμβάνουν ανυλοποίητες δεσμεύσεις προηγούμενων προγραμμάτων. Ο φετινός Προϋπολογισμός ευαγγελίζεται το δρόμο της ανάπτυξης, αλλά οδηγεί σε νέα υποχώρηση της πραγματικής οικονομίας.
Η Ομοσπονδία ΕΒΕ εκτιμά ότι παρά τις αυστηρές προδιαγραφές τήρησης του Προϋπολογισμού είναι πολύ πιθανόν οι στόχοι των εσόδων να αποτύχουν ξανά και να αναθεωρηθούν επί τη βάση νέων συνθηκών.
Η κατάσταση στην πραγματική οικονομία παραμένει εύθραυστη, ενώ οι στρεβλώσεις στην αγορά μεγεθύνονται σημαντικά.
Συνάδελφοι. Για τους παραπάνω λόγους από αυτή την πανελλαδική κινητοποίηση της Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου δεν πρέπει να λείψει κανείς.
Πάρτε μαζικά μέρος στις συγκεντρώσεις που θα γίνουν στην Πόλη μας.

Δες επίσης

“Εφυγε” από τη ζωή 61χρονος Τρικαλινός

“Εφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών οΑθανάσιος Ακρίβος. Η κηδεία του θα γίνει ...

Αφήστε μια απάντηση