Δευτέρα, 18 Μαΐου 2026
trikaladay.gr / Παραπολιτικά / Κάηκε το …πελεκούδι μεσημεριάτικα στο ράδιο «ζυγός»

Κάηκε το …πελεκούδι μεσημεριάτικα στο ράδιο «ζυγός»

Ραδιοφωνικό γλέντι στήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Ράδιο «ζυγός» με ζωντανή ορχήστρα που φιλοξένησε η εκπομπή «Τους ζυγούς λύσατε» που παρουσιάζει ο Κώστας Καραποστόλης.

Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί, ο Γιάννης Πέτρου στη φωνή το μπαγλαμά και την κιθάρα, ο Μιχάλης Παλμούτσης στο μπουζούκι και ο Ερνέστο Λούκας στην κιθάρα, διασκέδασαν τους ακροατές με ένα δίωρο λαικό μουσικό πρόγραμμα.

Το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού πήρε… φωτιά δεχόμενο τηλεφωνήματα από Τρικαλινούς αλλά και από συμπατριώτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού ποπυ άκουγαν διαδικτυακά την εκπομπή.

Να σημειωθεί ότι το εξαίρετο πραγματικά μουσικό σχήμα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή βράδυ στο θρυλικό οινομαγειρείο «Γκάνιας» που βρίσκεται κάτω από του «Φρούριο» όπου όλοι γίνονται μια παρέα τραγουδώντας με συντροφιά νόστιμους μεζέδες και ψητά της ώρας .

Αξίζει να πάτε να τους ακούσετε αλλά και να περάσετε μια όμορφη βραδιά στην υπέροχη αυλή του «Γκάνια»

Δες επίσης

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα αποτελεί τα τελευταία 2 χρόνια, χώρα που εξάγει ενέργεια αντί να εισάγει – Γιατί είναι τόσο ακριβή στην Ελλάδα δεν μας λέει….

Είμαστε χώρα που εξάγει ηλεκτρική ενέργεια  λέει στο κυριακάτικο μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυρ.Μηστοτάκης Ομως ...

Αφήστε μια απάντηση