Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να κάνει βουλευτή τον Λαρισαίο σύντροφό της και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στην “Πλεύση Ελευθερίας”

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να κάνει βουλευτή τον Λαρισαίο σύντροφό της και ξέσπασε θύελλα αντιδράσεων στην “Πλεύση Ελευθερίας”

Παραιτήσεις, καταγγελίες και στο βάθος τακτοποίηση των δικών μας παιδιών ή καλύτερα των δικών μας ανδρών από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η «Πλεύση» που προφανώς βρίσκεται σε τρικυμία δέχεται σωρεία καταγγελιών μετά τις τρεις παραιτήσεις στελεχών του κόμματος.

Αίσθηση προκαλεί ότι όπως οι ίδιοι οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν τους τοποθετεί σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα και η ίδια προωθεί τους εκλεκτούς της καρδίας της.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Α’ Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Λαρισαίος σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.

Με βάση τα μέχρι τώρα δημοσκοπικά δεδομένα, ο Λαρισαίος είναι πολύ πιθανό να καθίσει στα βουλευτικά έδρανα μετά τις 25 Ιουνίου.

Μαζί στη ζωή, μαζί και στη βουλή…

 

onlarissa

Δες επίσης

Προεκλογικό σόου πολιτικών με την Ολυμπιακή Φλόγα: Αντιδράσεις από αθλητές που αποκλείστηκαν

Σάλος έχει δημιουργηθεί με την Ολυμπιακή Φλόγα για τους Αγώνες του Παρισιού, καθώς πολλοί πολιτικοί και υπουργοί ...