Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Σουλιώτη Χαρίκλεια υποψήφια με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Η Σουλιώτη Χαρίκλεια υποψήφια με τον συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Άλλη μια αξιόλογη προσθήκη στον συνδυασμό «Πορεία στο Μέλλον» για τον Θεόδωρο Χήρα, καθώς έδωσε τα χέρια με την Σουλιώτη Χαρίκλεια του Γεωργίου και πορεύονται από κοινού στο δρόμο για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Η Χαρίκλεια έλκει την καταγωγή της από το Κοτρώνι, είναι παντρεμένη με τον Μπέκο Κωνσταντίνο από το Πετροχώρι και έχουν αποκτήσει δύο τέκνα.
Ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία… Η αγνή αγάπη για τον τόπο της και η θέλησή της να προσφέρει ανιδιοτελώς, την οδήγησαν στο δρόμο των εκλογών.
Η ίδια με αφορμή την υποψηφιότητά της δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Υποψήφιου Δημάρχου Πύλης, κ. Θεόδωρου Χήρα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πορεία στο Μέλλον». Με αίσθηση ευθύνης πορεύομαι μαζί του στο στίβο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διότι μου δίνεται η δυνατότητα να προσφέρω απρόσκοπτα με τις ιδέες μου στον τόπο που τόσο αγαπώ. Όλοι μαζί για τη μεγάλη αλλαγή που χρειαζόμαστε! Όλοι μαζί για έναν καλύτερο Δήμο Πύλης!»
Ο κ. Χήρας εμφανώς ικανοποιημένος επισήμανε: «Η απόφαση της Χαρίκλειας να συμπορευθεί μαζί μας, στην παράταξη «Πορεία στο Μέλλον» με τιμά ιδιαίτερα, τόσο εμένα όσο και την ομάδα του συνδυασμού. Μια δυναμική γυναίκα, εξαιρετική σύζυγος και άψογη μητέρα… με θέληση να προσφέρει στα κοινά. Λατρεύει τον τόπο της και θα αγωνιστεί έντιμα για την αναβάθμισή του. Ενεργοί και δραστήριοι πολίτες σαν εσένα Χαρίκλεια είναι απαραίτητοι στα κοινά καθώς ωφελείται η τοπική κοινωνία.
Η Χαρίκλεια κατέρχεται υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πετροχωρίου.
Χαρίκλεια, καλώς ήρθες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία!»

Δες επίσης

Κάλεσμα της οικογένειας των τριών κοριτσιών από την Καλαμπάκα που χάθηκαν στο «τρένο χωρίς επιστροφή»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 28 Φεβρουαρίου από την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, όπου ο χρόνος σταμάτησε για 57 ...