Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Αγορίτσα (Ρούλα) Χαντζιάρα υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Η Αγορίτσα (Ρούλα) Χαντζιάρα υποψήφια με το συνδυασμό “Πορεία στο Μέλλον”

Άλλη μια αξιόλογη προσθήκη στις τάξεις του συνδυασμού “Πορεία στο Μέλλον” έλαβε χώρα και επίσημα, καθώς η Αγορίτσα (Ρούλα) Χαντζιάρα έδωσε τα χέρια με το Θοδωρή Χήρα και πορεύονται από κοινού, ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Η Ρούλα κατάγεται από την Πύλη και διαμένει μόνιμα στην Πιάλεια.
Είναι απόφοιτη Λυκείου με σπουδές στα ΙΕΚ ΠΕΤΡΑ. Εργάστηκε ως γραφίστρια σε μεγάλους εκδοτικούς οίκους της Αθήνας. Διαθέτει καλλιτεχνική φύση καθώς έχει ταλέντο στη ζωγραφική, την αναπαλαίωση αντικειμένων κ.α.
Έχει πλούσια εθελοντική δράση στο βιογραφικό της και ειδικά σε θέματα Περιβάλλοντος και Φιλοζωίας.
Η ίδια με προσωπική της επιστολή αναφέρει σχετικά…. << Θέτω τον εαυτό μου και επίσημα  στην κρίση των συγχωριανών μου, όντας υποψήφια για το τοπικό συμβούλιο της Κοινότητας Πιάλειας. Είμαι αποφασισμένη να συμβάλλω με τις γνώσεις μου, την κατάρτισή μου και την δραστηριότητά μου στην τοπική αυτοδιοίκηση!
Το όραμα και οι αξίες που πρεσβεύει ο συνδυασμός μας “Πορεία στο Μέλλον” ταυτίζονται πλήρως με τα “πιστεύω” μου και γι’ αυτό θα αγωνιστώ δυναμικά στο πλευρό του Θοδωρή Χήρα σε αυτή την εκλογική μάχη.
Η αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας, η επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας και η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μας…. αποτελούν πρωταρχικό μας στόχο!
Άλλωστε η ψήφος μας είναι η ΕΛΠΙΔΑ για μία αρμονική μετάβαση σε ένα καλύτερο μέλλον.
Γιατί…..η συνείδηση δεν εξαγοράζεται!!!
Με εκτίμηση,

Χαντζιάρα (Ρούλα) Αγορίτσα

Δες επίσης

Κάλεσμα σε νέους/ες του Δήμου Τρικκαίων: Γίνε Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων!

Κάλεσμα σε νέους και νέες του Δήμου Τρικκαίων, για συμμετοχή στο Μητρώο Μελών του Δημοτικού ...