Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Η όμορφη αστυνομικός που έκλεψε τις καρδιές των μαθητών στην ακριτική Μύκη

Η όμορφη αστυνομικός που έκλεψε τις καρδιές των μαθητών στην ακριτική Μύκη

Είναι από τις πρωτοβουλίες που πρέπει να γίνονται γνωστές. Στα Πομακοχώρια της Ξάνθης σε πείσμα όλων αυτών που “βλέπουν” κόντρες και πάθη κατά περιόδους υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν στο δημόσιο και παράγουν ωφέλιμο έργο.

Ο λόγος, για την διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μύκης, ανθυπαστυνόμο Χρυσούλα Καζάκου, η οποία έλαβε μια επιστολή που υπογράφει η Δ/νση του 8/θεσιου Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Μύκης και απευθύνεται στην ίδια και με αυτήν εκφράζουν τις ευχαριστίες του σχολείου.

Συγκεκριμένα γράφουν στην επιστολή:

“…θέλουμε να σας εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, η δ/νση, το διδακτικό προσωπικό και σύσσωμο το μαθητικό δυναμικό του σχολείου, για την όμορφη εκδήλωση-ενημέρωση που μας παρείχατε, αναφορικά με το ουσιώδες θέμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής και την ερμηνεία του Κ.Ο.Κ. (Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας), στις 11-4-16 …. στο σύνολο του εκπαιδευτικού και μαθητικού δυναμικού του Σχολείου μας.

Το γεγονός της αγαστής συνεργασίας των αρμοδίων Υπηρεσιών του Ελληνικού Κράτους, ειδικά στην ευαίσθητη αυτή περιοχή της πατρίδας μας, φέρνει σαφώς το καλύτερο αποτέλεσμα και την ανύψωση του μορφωτικού και εν γένει του πνευματικού επιπέδου των παιδιών μας. Κλείνοντας την παρούσα επιστολή, σας εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας και ευχόμαστε στο μέλλον την επιτυχή – όπως η συγκεκριμένη εκδήλωση – επανάληψη παρόμοιων ενεργειών – δράσεων.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο δύσκολο έργο σας, σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες.”

πηγη: thrakitoday.com

Δες επίσης

Σοκ στην Καλαμάτα: Νεκρή 21χρονη που έπεσε από γκρεμό

Σε κατάσταση σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας, έπειτα την τραγική είδηση του θανάτου ...

Αφήστε μια απάντηση