Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Ντένια ταξιδεύει στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Η σπάνια μορφή καρκίνου και η ευαισθητοποίηση του κόσμου

Η Ντένια ταξιδεύει στις ΗΠΑ με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Η σπάνια μορφή καρκίνου και η ευαισθητοποίηση του κόσμου

Η Ντένια Παράσχη ξεκινάει το ταξίδι της ελπίδας στην Αμερική και μάλιστα με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης μέσα από τα social media με αποτέλεσμα η 28χρονη που διαγνώστηκε πριν από μόλις 2 εβδομάδες με μια σπάνια μορφή καρκίνου, να μπορέσει να ταξιδεύει στη Βοστόνη, σε εξειδικευμένη Ογκολογική κλινική.

Η είδηση έγινε γνωστή από την τοπική εφημερίδα της Ζακύνθου Ημέρα. Όπως είπε ο συντάκτης της εφημερίδας, Σπύρος Καμπιώτης, στη HuffPost Greece, αυτή τη στιγμή η 28χρονη Ντένια νοσηλεύεται στο Ωνάσειο και μόλις βρει το εξιτήριο, θα αναχωρήσει άμεσα, ακόμη και αύριο (Τετάρτη) το πρωί.

Στόχος του ταξιδιού είναι η εισαγωγή σε εξειδικευμένη ογκολογική κλινική, αφενός για να γίνει η ακριβής διάγνωση και αφετέρου να της παρασχεθεί η κατάλληλη θεραπεία.

Η πρώτη διάγνωση με τη σπάνια μορφή καρκίνου στην καρδιά έγινε πριν από δύο εβδομάδες. Η οικογένειά της ζήτησε άμεσα τη στήριξη και τη βοήθεια του καθενός από εμάς προκειμένου να φύγει με ειδικό στελεχωμένο λιαρ τζετ άμεσα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε εξειδικευμένη Ογκολογική κλινική στη Βοστόνη.

Σοβαρός κρίκος στην υπόθεση ο υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοντονή τον ενημέρωσε ότι παραχωρείται έτοιμο και εξοπλισμένο ιατρικά το πρωθυπουργικό αεροσκάφος, προκειμένου να γίνει η μεταφορά της Ντένιας στη Βοστόνη.

«Έχω κάνει την κυβέρνηση άνω-κάτω και άμεσα θα δρομολογηθεί το ζήτημα», δήλωσε στην Ημέρα Ζακύνθου ο υφυπουργός Σταύρος Κοντονής ο οποίος βρισκόταν καθ΄ οδόν προς το νοσοκομείο για να βρεθεί κοντά στην ίδια και τους γονείς της.

Το κόστος για τη νοσηλεία της ξεπερνά την οικονομική δυνατότητα της οικογένεια της αλλά μετά τη διάθεση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την μεταφορά της, φεύγει ένα μεγάλο οικονομικό βάρος από τις πλάτες της οικογένειας, αυτό του ταξιδιού στις ΗΠΑ.

Θυμίζουμε τον λογαριασμό για βοήθεια:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 345 / 747546-27
IBAN ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR 7701 10345 00000 34574754627
huffingtonpost

Δες επίσης

Ευχαριστήριο για τη δημιουργία γηπέδου μπασκετ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι μαθητές/-τριες και η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Δωρόθεος Σχολάριος» ...

Αφήστε μια απάντηση