Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η μεγάλη εικόνα στον Δ. Πύλης συνοψίζεται στο κυρίαρχο ερώτημα: “Ποιο είναι το αποτύπωμα που αφήνει πίσω του, η εννιάχρονη θητεία του Κ. Μαράβα;”

Η μεγάλη εικόνα στον Δ. Πύλης συνοψίζεται στο κυρίαρχο ερώτημα: “Ποιο είναι το αποτύπωμα που αφήνει πίσω του, η εννιάχρονη θητεία του Κ. Μαράβα;”

Αν κάποιος ανεξάρτητος παρατηρητής θελήσει να κάνει μια απογραφή των πεπραγμένων της εννιάχρονης Δημαρχιακής θητείας του κ. Κώστα Μαράβα θα εκπλαγεί δυσάρεστα, αφού παρά τον πακτωλό Εθνικών πόρων και Ευρωπαϊκών κονδυλίων, “πέρασε και δεν ακούμπησε” όπως χαρακτηριστικά λένε οι δημότες στα χωριά του Δήμου Πύλης.
Η μεγάλη εικόνα και το κυρίαρχο ερώτημα που κυριαρχεί στα ορεινά και στα καμποχώρια του Δήμου είναι ένα και συνοψίζει δυστυχώς τη χαμένη σχεδόν δεκαετία για την περιοχή μας:“Ποιο είναι το αποτύπωμα που αφήνει πίσω της, η απερχόμενη Δημοτική αρχή;”
Πείτε μου ένα έργο που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στα χωριά σας;” θέτει ως ερώτημα στους πολίτες του Δήμου Πύλης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θοδωρής Χήρας κι αυτό θα είναι το δίλημμα και το διακύβευμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Δες επίσης

Μουσική – εκπαιδευτική εκδρομή για το Δημοτικό Ωδείο Τρικάλων

Μια μοναδική συναυλία της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης «MOYSA», είχαν την ευκαιρία ...