Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2024
trikaladay.gr / Lifestyle / Η Κέιτ Μος παίρνει διαζύγιο λόγω αφόρητης ζήλιας

Η Κέιτ Μος παίρνει διαζύγιο λόγω αφόρητης ζήλιας

Μετά από τέσσερα χρόνια, ο γάμος της διαχρονικής θεάς της πασαρέλας Κέιτ Μός φαίνεται πως οδεύει προς άδοξο τέλος.

Οι σχετικές φήμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό, ο βρετανικός Τύπος παρουσιάζει πλέον ως δεδομένο ότι το μοντέλο και ο κιθαρίστας Τζέιμι Χινς θα ακολουθήσουν πλέον χωριστούς δρόμους ζωής.

«Έχουν τελειώσει ως παντρεμένο ζευγάρι. Έχει παρέλθει το σημείο χωρίς επιστροφή» αναφέρει στη βρετανική Sun άτομο από τον στενό κύκλο του ζευγαριού.

«Αν και δεν βιάζονται, και οι δύο υποψιάζονται ότι δεν θα συμφιλιωθούν μεταξύ τους. Έχουν αποδεχτεί ότι πρέπει να κάνουν κάποιου είδους δήλωση, αλλά δεν θέλουν να εξαναγκαστούν σε τίποτα», συνεχίζει η ίδια πηγή της Sun.

«Πλέον η κατάσταση δεν έχει επιστροφή. Ο Τζέιμι απλώς περιμένει την Κέιτ να προχωρήσουν στη διαδικασία του διαζυγίου» δήλωσε άλλη πηγή που πρόσκειται στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα γράφονται η Μος ζήλευε παθολογικά, ακόμη και τις φίλες 46χρονου συζύγου της. «Έτρεφε πάντα μια απερίγραπτη ζήλια για τις φίλες του Χινς. Ήταν άρρωστη με αυτό» δήλωσε ένας φίλος του συζύγου της στην Sun.

Τη ζήλια της Κέιτ Μος επιβεβαιώνουν ίσως δύο περιστατικά: Πριν δύο χρόνια, στο πάρτι γενεθλίων της, είχε σπρώξει στην πισίνα μία φίλη του άντρα της, ενώ οι κακές γλώσσες λένε πως και πέρσι είχε έρθει σε ρήξη με την Λίντσεϊ Λόχαν για κάποια επικοινωνία που είχε με τον Χινς.

nooz.gr

Δες επίσης

Λουκέτο και απανωτές συλλήψεις στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα (Βίντεο)

Διαδοχικές συλλήψεις των προσωρινά υπεύθυνων του νυχτερινού κέντρου στη Θεσσαλονίκη όπου εμφανίζεται η Πάολα προκάλεσαν νέες καταγγελίες ...

Αφήστε μια απάντηση