Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Ήρα και ο Ανδρέας υπόσχονται άφθονο γέλιο στους Τρικαλινούς

Η Ήρα και ο Ανδρέας υπόσχονται άφθονο γέλιο στους Τρικαλινούς

Stand up comedy με ένα από τα πιο ξεκαρδιστικά couple therapy, την Ήρα Κατσούδα και τον Ανδρέα Πασπάτη, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Τρικαλινοί στο μουσικό στέκι «Μανδραγόρας» την Παρασκευή15 Απριλίου.
Το δε Σάββατο 16 Απριλίου θα υπάρχει δημοτική βραδιά με πολυφωνικά τραγούδια της Ηπείρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εβδομάδος στο μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ STAND UP COMEDY
«O ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ»
STAND UP COMEDY SHOW

Ήρα Κατσούδα VS Ανδρέας Πασπάτης
το πιο ξεκαρδιστικό couple therapy
την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και για μία μόνο παράσταση

Το μουσικό στέκι ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ παρουσιάζει το stand up comedy show
«Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ» την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 και για 1 μόνο παράσταση.
Tο stand up comedy show «Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τον Οκτώβριο του 2015 στην Αθήνα με επανάληψη της παράστασης τον Φεβρουάριο του 2016 και από τότε ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αθήναιον (2 παρατάσεις), σε Πάτρα, Κρήτη και άλλες πόλεις της Ελλάδας, παντού με τεράστια επιτυχία, κάθε παράσταση sold out!
Η Ήρα Κατσούδα και ο Ανδρέας Πασπάτης, δύο κωμικοί µε μακροχρόνια πορεία στο stand up comedy γίνονται ζευγάρι και λέει… ο καθένας τα δικά του, σε μια πρωτοπόρα παράσταση, όχι μόνο για την αέναη πάλη των φύλων αλλά και για ό,τι μας συμβαίνει καθημερινά.
Στο πρώτο μέρος, το κοινό γνωρίζει και ταυτίζεται µε τον κάθε κωμικό και τις προσωπικές του ιστορίες ξεχωριστά. Στη συνέχεια, το κωμικό δίδυμο εμφανίζεται και κάνει stand up comedy ταυτόχρονα πάνω στην σκηνή. Η Ήρα και ο Ανδρέας κοντράρονται, εξομολογούνται και εξερευνούν τα πιο προσωπικά και παρεξηγημένα σημεία της σχέσης τους – και κάθε σχέσης – κάνοντας το κοινό συμμέτοχο στο πιο ξεκαρδιστικό couple therapy!

ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΟΚΙΜΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ & ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΜΑΣ
Ένα πολυφωνικό ταξίδι στην ήπειρο με τους πιο εκλεκτούς καλλιτέχνες της ηπειρωτικής μουσικής στον μανδραγόρα! Ο «πλανητάρχης» Δόκιμος Χαραλάμπους στο κλαρίνο και η παραδοσιακή του ορχήστρα, μαζί με το αηδόνι της Ηπείρου Κώστα Τζίμα, θα σας ταξιδέψουν στην μουσική παράδοση της ηπείρου, μέσα από ένα μυσταγωγικό πολυφωνικό πρόγραμμα. Μαζί τους η ταλαντούχα Ελευθερία Χαραλάμπους. Σας περιμένουμε!
Κλαρίνο: Δόκιμος Χαραλάμπους
Τραγούδι: Κώστας Τζίμας
Ελευθερία Χαραλάμπους
Ντέφι: Γιάννης Χαραλάμπους
Βιολί: Βασίλης Αντωνίου
Λαούτο: Παναγιώτης Κάλλης.

Δες επίσης

Απολογισμός διετίας 2022-2024 για τη Ν.Ε ΤΕΕ Τρικάλων

Έπειτα από την συμπλήρωση 2 ετών από τη σύσταση της νέας Ν.Ε. ΤΕΕ Τρικάλων και ...

Αφήστε μια απάντηση