Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Ελλάδα / Η έρευνα DNA περιπλέκει το δυστύχημα με τον Παντελίδη

Η έρευνα DNA περιπλέκει το δυστύχημα με τον Παντελίδη

Σενάρια ανατροπής για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο αυτοκίνητο με το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης προκάλεσε η είδηση ότι ο εισαγγελέας ζήτησε συμπληρωματική πραγματογνωμοσύνη για το γενετικό υλικό στο τιμόνι του αυτοκινήτου.

Η συμπληρωματική έρευνα Dna έδωσε ελπίδες στην οικογένεια του Παντελίδη ότι οι ισχυρισμοί της πως δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραιό τζιπ θα επιβεβαιωθούν
Η συμπληρωματική έρευνα Dna έδωσε ελπίδες στην οικογένεια του Παντελίδη ότι οι ισχυρισμοί της πως δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής το μοιραιό τζιπ θα επιβεβαιωθούν

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση της οικογένειας του Π. Παντελίδη έχει συσχετιστεί στην ήδη υπάρχουσα δικογραφία του τροχαίου, όπως επίσης και τα πορίσματα των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας, κατά την άποψη των οποίων οδηγός δεν ήταν ο γνωστός τραγουδιστής.

Για τους τεχνικούς συμβούλους της οικογένειας το γενετικό υλικό που βρέθηκε στο πίσω μέρος του τιμονιού δεν ανήκει σε άγνωστο πρόσωπο, αλλά 5 από τους 17 τύπους του είναι ίδιοι με της Φρόσως Κυριάκου. (Αντίθετα, η έκθεση της Αστυνομίας αναφέρεται σε άγνωστο με την υπόθεση πρόσωπο).

Το γεγονός ότι ο εισαγγελέας έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας για συμπληρωματική έρευνα DNA έδωσε ελπίδες στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη ότι οι ισχυρισμοί της θα επιβεβαιωθούν.

Ιατροδικαστής
Επιπλέον, ο εισαγγελέας όρισε ιατροδικαστή προκειμένου να ερευνηθεί αν τα χτυπήματα που έφερε στο σώμα του ο τραγουδιστής είναι συμβατά με τη θέση του οδηγού, καθώς οι ιατροδικαστές-τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας απεφάνθησαν ότι ήταν ασύμβατα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο εισαγγελέας έχει ζητήσει τη συνέχιση της έρευνας, δίνοντας παραγγελία στην πταισματοδίκη για τη λήψη καταθέσεων, μεταξύ των οποίων δεν αποκλείεται να είναι και οι συνεπιβάτιδες του Π. Παντελίδη, Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη, τις οποίες η οικογένεια Παντελίδη βάζει στο κάδρο για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και της ψευδορκίας μάρτυρα.
Οι δύο κοπέλες Φρόσω Κυριάκου (αριστερά) και Μίνα Αρναούτη δεν έχουν λάβει ακόμη κλήση να καταθέσουν είτε με την ιδιότητα του μάρτυρα είτε με εκείνη του υπόπτου, ενώ δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος αμφισβήτησης ότι εκείνο το βράδυ το μοιραίο αυτοκίνητο οδηγούσε ο Παντελίδης
Οι δύο κοπέλες Φρόσω Κυριάκου (αριστερά) και Μίνα Αρναούτη δεν έχουν λάβει ακόμη κλήση να καταθέσουν είτε με την ιδιότητα του μάρτυρα είτε με εκείνη του υπόπτου, ενώ δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος αμφι

Ωστόσο, οι δύο κοπέλες δεν έχουν λάβει ακόμη κλήση να καταθέσουν είτε με την ιδιότητα του μάρτυρα είτε με εκείνη του υπόπτου, ενώ δεν έχουν αφήσει κανένα ίχνος αμφισβήτησης για το ποιος ήταν εκείνο το βράδυ οδηγός του πολυτελούς τζιπ.

Στο ίδιο συμπέρασμα έχει καταλήξει και το πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας, η οποία εντόπισε γενετικό υλικό του Π. Παντελίδη στο τιμόνι αλλά και στο κάθισμα του οδηγού, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες (πυροσβέστες και περαστικοί) που είδαν το αυτοκίνητο αμέσως μετά το τροχαίο έχουν καταθέσει ότι είδαν τον γνωστό τραγουδιστή σε πρηνή θέση, με τα πόδια στη θέση του οδηγού και το κεφάλι στη θέση του συνοδηγού.

ethnos/ΣΟΦΙΑ ΦΑΣΟΥΛΑΚΗ

Δες επίσης

Η Αστυνομία λέει «καλημέρα» υπό την επήρεια… σκόνης

Δεν ήταν μόνο οι χρήστες του Χ (πρώην Twitter) που είχαν όρεξη για τρολάρισμα (ΔΕΙΤΕ ...

Αφήστε μια απάντηση