Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Η Ακαδημία Χορού ρίχνει… «Άγκυρα στα λιμάνια του κόσμου» !!! Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Η Ακαδημία Χορού ρίχνει… «Άγκυρα στα λιμάνια του κόσμου» !!! Παρουσιαστής της εκδήλωσης ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Για ένα αυθεντικό Ελληνικό χασάπικο. Για ένα σαγηνευτικό ανατολίτικο χορό. Για μια παραδοσιακή ναπολιτάνικη Ταραντέλλα. Για ένα θερμό Αιγυπτιακό χορό. Για την πορωτική Γαλλική ραπ. Για ένα δυναμικό Ισπανικό pasodoble. Για ένα Κουβανέζικο λίκνισμα. Για μια έντονη «Αμερικανιά» γεμάτη σύγχρονο χιπ χοπ και Μαζορέτες. Για μια ερωτική Κουβανέζικη bachata . Για μια ξεθεωτική Κολομβιανή Zumba. Για ένα παθιασμένο Αργεντίνικο Τάνγκο. Για μια εκρηκτική Βραζιλιάνικη samba … για όλα αυτά αλλά και για ακόμα περισσότερα αξίζει κάποιος να βάλει πλώρη για τα απέραντα του κόσμου και να τα ζήσει στην ψυχή του. Να δει τη μαγεία του κάθε χορού. Η Ακαδημία Χορού Τρικάλων σας προσκαλεί να επιβιβαστείτε στο πλοίο της και να βιώσετε αυτή την αξέχαστη εμπειρία σε κάθε λιμάνι που θα συναντήσετε. Το ταξίδι θα είναι μεγάλο. Όμως καθόλου κουραστικό. Γιατί μέσα από αυτό εμπλουτίζεται η ψυχή μας, το μυαλό μας. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ταξιδεύουμε με την αφορμή να γνωρίσουμε νέους πολιτισμούς άλλες καταστάσεις διαφορετικούς ανθρώπους. Πιστεύουμε λοιπόν ότι το ταξίδι είναι το βίωμα που έχει κανείς για να γίνει καλύτερος άνθρωπος να γίνει… πολιτισμένος άνθρωπος….
Αυτό θα κάνουμε όλοι μαζί την Τρίτη 14 Ιουνίου στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρικάλων όπου θα συμμετέχουν πάνω από 250 χορευτές όλων των ηλικιών (τμήματα προσχολικά, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, ενήλικες, καθηγητές, αγωνιστικές ομάδες…).
Η προετοιμασία όλων των χορευτών είναι εντατική και οι πρόβες συνεχείς, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να ανταποκριθούμε σε ένα φαντασμαγορικό show υψηλών απαιτήσεων.
Ειδική συμμετοχή Tango Argentino από τους πρωταθλητές Ελλάδος Γιούλια Πεταράκη – Γιάννη Σαπατόρη
Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο γνωστός ηθοποιός Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Κάτω Παρτάλι).

Δες επίσης

Ευχαριστήριο του Κ.Υ. Πύλης στην Συνεταιριστική τράπεζα Θεσσαλίας

Την Τετάρτη 24 Απριλίου παράδοθηκε από τον Πρόεδρο του ΔΣ της Συνεταιριστικής τράπεζας Θεσσαλίας κ. Αναστάσιο ...

Αφήστε μια απάντηση