Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024
trikaladay.gr / Τοπικά / Γύρισαν την πλάτη στο «Μύλο των ξωτικών» οι Τρικαλινοί επαγγελματίες

Γύρισαν την πλάτη στο «Μύλο των ξωτικών» οι Τρικαλινοί επαγγελματίες

Η φετινή διοργάνωση του «Μύλου των ξωτικών» ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα της e-trikala,, επιβεβαιώνοντας τη σχετική δημοσίευση του trikaladay.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο δήμαρχος Δημ. Παπαστεργίου, πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Μιχ. Μπάρδας, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Κατσιάνης, ο πρόεδρος της e-trikala Χρ. Ρόμπο, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ντ. Μπάρδας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Β. Γιαγιάκος και ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, Χρ. Μπλουγούρας καθώς και λίγοι επαγγελματίες της πόλης στο χώρο της εστίασης.

Το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκαν επαγγελματίες και επαγγελματικοί φορείς που έχοπυν όφελος από το «Μύλο των ξωτικών» δείχνει ότι μάλλον δύσκολα θα βάλουν το χέρι στη τσέπη για να στηρίξουν οικονομικά τη φετινή διοργάνωση

Στη συνάντηση έγινε μια ενημέρωση από το δήμαρχο ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ο Δήμος και η etrikala δεν πρόκειται να σηκώσουν το οικονομικό βάρος της διοργάνωσης και πρότεινε την σύσταση μιας πολυμετοχικής εταιρείας με ενεργό συμμετοχή των φορέων αλλά και των επαγγελματιών της πόλης και του νομού.

Ως εναλλακτική πρόταση είναι να δοθεί η διοργάνωση σε ιδιώτη, επιβεβαιώνοντας το επίσης αποκλειστικό δημοσίευμα του trikaladay ότι ήδη έχουν εκδηλώσει σχετικό ενδιαφέρον δυο επιχειρηματίες από την Πάτρα και τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος να σημειωθεί ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα γίνει μια νέα συνάντηση με τους επαγγελματίες για το τι μέλλει γενέσθαι με το ‘μύλο των ξωτικών»

Δες επίσης

5ος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης U15 ο Δημήτρης Δημόπουλος – Εξαιρετική η εμφάνιση του αθλητή του ΑΠΣ Τρίκαλα

Με την 5η θέση επέστρεψε ο αθλητής του ΑΠΣ Τρίκαλα Δημήτρης Δημόπουλος από το Ευρωπαϊκό ...

Αφήστε μια απάντηση